logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 09 Kolovoz 2022 11:44

12. Plivački maraton za osobe s invaliditetom "SRCEM PROTIV BARIJERA" | (sub.) 20.8.2022.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

I ove će godine, dvanaesti put zaredom, poučeni dosadašnjim iskustvom i otporni na sve vremenske uvjete, Rabljani i njihovi prijatelji i gosti plivati plivački maraton za osobe s invaliditetom „Srcem protiv barijera“ nošeni pozitivnom energijom i velikim srcem zagrebačkog Rabljanina Krešimira Butkovića, pokretača maratona i istaknutog borca za prava osoba s invaliditetom.

 

Od samog početka Grad Rab je partner projekta, a uz Grad glavni organizatori su Gradsko društvo Crvenog križa Rab i Udruga Komin, dok su TZG Raba i POU Rab pokrovitelji projekta, a portal Rab Danas i Radio Rab medijski pokrovitelji.

 

U subotu, 20. kolovoza brojni sudionici i posjetitelji maratona, organizatori i pokrovitelji svojim će dolaskom podržati Krešu i osobe s invaliditetom u cilju zajedničkog odašiljanja poruke međusobnog uvažavanja i jednakih mogućnosti za sve.

 

Okupljanje je kod rampe na Vodenči u Barbatu u 8 sati, dok start simbolične dionice duž obale na Vodenči kreće u 8.30 sati kada će sudionici već tradicionalno zapjeniti more u kojemu smo svi jednaki i na taj način pružiti podršku osobama s invaliditetom.

 

Prodajom majica s prepoznatljivim logom maratona prikupljaju se sredstva u cilju realizacije planiranih projekata prilagođenih osobama s invaliditetom kako bi im se olakšao pristup društvenom životu zajednice, a sredstva s ovogodišnjeg maratona idu u fond za kupnju dizalice za spuštanje u more na poziciji kupališta u autokampu Padova II.

 

Pozivamo sve da nam se pridruže u subotu, 20. kolovoza 2022. godine u 8 sati na Vodenči u Barbatu kako bi zajedničkim plivanjem, sa što većim brojem okupljenih, pokrenuli i stvarali promjene u našoj zajednici i širili poruku jednakih mogućnosti za sve.

Pročitano 730 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1