Home Sport Nepobjedive rukometašice RK “RAB” kući s Međunarodnog uskršnjeg turnira u Čavlima donijele još jednu zlatnu kolekciju medalja!

Nepobjedive rukometašice RK “RAB” kući s Međunarodnog uskršnjeg turnira u Čavlima donijele još jednu zlatnu kolekciju medalja!

0
Nepobjedive rukometašice RK “RAB” kući s Međunarodnog uskršnjeg turnira u Čavlima donijele još jednu zlatnu kolekciju medalja!

Foto: Izvor: RK Rab

{gallery}RK Rab zlato Cavle{/gallery}

U vrlo zahtjevnim utakmicama, djevojčice su se hrabro borile te ostale neporažene. Zauzevši prvo mjesto u skupini, pobjedom nad Čavlima, Primorskom školom rukometa i Drenakom, nastavili su pobjedničkim nizom u 1/4 finalu nad Liburnijom Opatija.

Rab danas oglas

U 1/2 finalu su pobjedile ekipu Novog Vinodolskog. U finalu su svladale ekipu Malog Lošinja. Sve pohvale djevojčicama Viktoriji Dedić, Franki Dumičić, Lari Dumičić, Dorotei Faflja, Marti Grce, Luciji Lušić, Simoni Matahliji, Leoni Pahljina, Hani Peić, Neveni Staničić. Valja naglasiti da su u najbolju petorku turnira izabrane Simona Matahlija i Hana Peić.

Rapske su se rukometašice na ovom izvrsno organiziranom turniru imale priliku podružiti i upoznati se s velikanom hrvatskog rukometa, bivšim reprezentativcem Hrvatske Mirzom Džombom.

Iz kluba velike pohvale upućuju domaćinima koji su ih lijepo ugostili, te se nadaju susretu na istom mjestu i iduće godine, a mi na to dodajemo svoje redakcijske čestitke nepobjedivim rapskim rukometašicama i vrijednim trenerima.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime