logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Utorak, 09 Lipanj 2015 06:09

7. rapski triatlon - Suha Punta 2015.

Autor:
Ocijeni sadržaj
(0 glasa/-ova)

Dajemo vam na uvid bogatu galeriju fotografija s utrka i podjela odličja 7. RAPSKI TRIATLON - SUHA PUNTA 2015. U očekivanju službenog izvještaja, možemo samo izreći pohvalu organizatoru TK Rab i suorganizatoru TK Rival na spretnoj organizaciji potpuno novog rapskog triatlona.

Naime, za razliku od prijašnjih godina kada je start rapskih triatlona bio na rivi ispred hotela Padove, ovogodišnji 7. rapski triatlon održao na ruti koja je počinjala u Suhoj Punti pokraj hotela Caroline, nastavljajući se prema uvali Matovica i okretištu Soline. Utrku je nešto prije 14 sati otvorio zamjenik gradonačelnika Raba Denis Deželjin, a onda je krenulo odmjeravanje snaga i izdržljivosti najprije u aquatlonu i mini triatlonu između najmlađih triatlonaca. Svoje plivačke snage natjecatelji su odmjeravali u plavetnilu uvale Suha Punta. Na kraju su se naravno djelile nagrade i medalje najboljima u svim kategorijama. Spomenimo i to da je apsolutnim pobjednicima medalje i novčane nagrade uručio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, te da je organizatorima od goleme pomoći bio sjajan odaziv Kockinih volontera. Naime, njih čak 103 volontiralo je na brojnim punktovima uz stazu.

Rezultate 7. Rapskog triatlona možete pogledati na stranicama http://grabarsport.hr/triatlon-sezona/7-rapski-triatlon-2/

Pročitano 1078 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1