Home Sport Rapska rukometna košara puna medalja na početku sezone!

Rapska rukometna košara puna medalja na početku sezone!

0
Rapska rukometna košara puna medalja na početku sezone!

Foto: RabDanas

Na turniru se takmičilo 18 momčadi dječaka i 15 ekipa djevojčica u kategorijama 2007., 2008. i 2009. godišta iz Gospića, Omišlja, Raba, Matulja, Čavli, Trsata, Viškova, Kozale, Umaga, Vinodola i domaćina Opatije. Ukupno je na turniru sudjelovalo 250 malih rukometašica i rukometaša. Najuspješnijim ekipama i pojedincima pehare i medalje su uručili proslavljeni rukometaš Mirza Džomba, predsjednik Sportskog saveza grada Opatija Fernando Kirigin i tajnik SSGO Branko Močibob.

MRK Arba Rab sudjelovao je s jednom ekipom u kategoriji dječaka 2007. godište i pripalo im je drugo mjesto. Prvo mjesto osvojila je ekipa Gospić 1, RK Gospić, a treće mjesto mali rukometaši RK Čavle. Dante Jakuc i Samuel Paparić izabrani su u najbolju petorku u svojoj kategoriji.

Rab danas oglas

Djevojčice RK Raba vratile su se s dva pehara. Djevojčice 2008. godišta su također osvojile drugo mjesto, a u najbolju petorku njihove kategorije su izabrane Lara Dumičić i Dorotea Faflja. Djevojčice 2009. godišta su osvojile prvo mjesto u svojoj generaciji te sa zlatom započele svoje samostalne turnire kao i generacija 2008. godišta prošle godine. Uspjeh je time veći što su u timu bile i djevojčice 2010. i 2011. godišta. Posebno se među djevojčicama istaknula Marta Grce koja je bez stanke igrala utakmicu za utakmicom braneći za ekipu 2008. godišta te igrajući za ekipu 2009. godišta u kojem je izabrana u najbolju petorku. Uz nju je u najbolju petorku te generacije izabrana i Franka Dumičić.

Sve čestitke na ovako uspješnom turniru svim djevojčicama i dječacima te trenerima MRK-a Arba i RK-a Raba!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime