Home Sport Održana Skupština iznimno uspješnog sportskog kolektiva – Rukometnog kluba “RAB”

Održana Skupština iznimno uspješnog sportskog kolektiva – Rukometnog kluba “RAB”

0
Održana Skupština iznimno uspješnog sportskog kolektiva – Rukometnog kluba “RAB”

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}ZRK Rab skupstina 2017{/gallery}

Odmah na početku, pod prvom točkom dnevnog reda, jednoglasno su usvojena radna tijela i to u radnom predsjedništvu: Tonči Šunjić, Marijan Perčinić i Gabriela Travaš. Klub je dao izvješće o aktivnostima i sportskim uspjesima proteklog razdoblja.

Nova trenerska licenca i iznimno uspješna sezona 2016./17.

Rab danas oglas

Značajno je napomenuti da je uz dosadašnjeg licenciranog trenera Marina Ribarića, ove godine i Ines Dumičić dobila trenersku licencu. Ona je na skupštini iznijela pregled prošle rukometne sezone 2016./17. koja je bila iznimno uspješna za klub. Na većini turnira na kojima su sudjelovali klub je osvojio 1. Ili 2. mjesto pri čemu se posebno istaknula generacija djevojčica 2008. godišta. U velikom rukometu klub se natjecao u 4 kategorije, odnosno uzrasta:

  • 2002. godište osvojilo je 5. mjesto u Županiji
  • 2004.  također 5. mjesto
  • 2005. godište osvojilo je 2. mjesto
  • 2006. godište osvojilo je 1. mjesto

 

U selekciju PGŽ-e iz redova RK “Rab”u svom uzrastu izabrane su Vana Hunček, Marija Ivić i Gaja Gerovac.

 

Zbog daljenjeg školovanja napustile Klub, ali ne i rukomet!

Ove godine su redove kluba radi daljnjeg školovanja napustile Tea Pahljina Puala Lupić, koje su zaigrale za RK Opatiju i Tereza Grgurić koja sada igra za RK Lokomotivu. Trenerica je napomenula da je cilj za sljedeću godinu plasirati se na završnom prvenstvu Hrvatske sa djevojčicama 2006. Godišta.

 

Uz podršku Grada nastaviti uspješno dalje

Nadalje je predsjednik kluba iznio financijski izvještaj prošle godine pri čemu se zahvalio svim sponzorima kluba, roditeljima koji financiraju klub kroz članarinu i prvenstveno Gradu Rabu koji najvećim dijelom participira u financiranju kluba iznosom od 70.000,00 kuna iz proračuna Grada.

Prihodi u sljedećoj godini planiraju se u nešto većem iznosu s obzirom na velike troškove prijevoza igračica do mjesta na kojem nastupaju, a također i zbog seminara koje treneri moraju pohađati radi licence. Tako će Grad Rab u 2018. godini izdvojiti 80.000,00 kuna proračunskih sredstava kako bi se maksimalno rasteretili roditelji, a djeca i dalje uspješno sudjelovala na turnirima i takmičenjima.

U točki dnevnog reda u kojoj se glasalo za potpredsjednika RK “Rab”, s obzirom da je dotadašnji potpredsjednik i dugogodišnji prijatelj kluba Josip Krstačić preminuo ove godine, jednoglasno je usvojen prijedlog da tu dužnost nadalje obnaša gđa Jasna Dumičić.

Nakon ovog službenog Izvješća skupštine nastavljeno je druženje u prostorijama Hotela Istra uz zakusku.

 

Djevojčicama RK ˝Rab˝ i njihovim trenerima želimo još jednu uspješnu nadolazeću sezonu!

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime