logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Subota, 09 Lipanj 2018 17:14

Kajakašice i kakajaši KK Rab '83 vratili se puni dojmova s utrke Kupa RH na Uni

Napisao/la Izvor: Kajak klub Rab
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Kajakašice i kakajaši KK Rab '83 vratili se puni dojmova s utrke Kupa RH na Uni Izvor/Foto: Kajak klub Rab 83

U Hrvatskoj Kostajnici, na predivnoj rijeci Uni, 9. lipnja održana je druga po redu, od ukupno četiri, utrka Kupa Republike Hrvatske u kajaku i kanuu na mirnim vodama. Kajak klub Rab '83 u Kostajnicu je doputovao s osam kajakaša i kajakašica koji su i ovog puta ostvarili vrlo dobre rezultate.

 

Naše kadetkinje Željana Dumičić i Iva Matušan u kajaku dvosjedu osvojile su četvrto mjesto, dok su kadeti David Blagdan i Vito Poldan kroz cilj prošli peti. Mlađa juniorka Rea Grozdanić u kajaku jednosjedu osvojila je treće mjesto, dok se odmah za njom na četvrto mjesto plasirala Matea Kordić.

 

U kajaku dvosjedu juniorke Renee Tkalec i Rea Grozdanić osvojile su jedno prvo i jedno drugo mjesto, u kategoriji mladih juniorki i juniorki, a njihove kolegice u istim kategorijama Matea Kordić i Ivona Perčinić osvojile su jedno drugo i jedno treće mjesto.

 

Osim zadovoljstva natjecanjem i rezultatima vraćamo se puni dojmova i zahvalnosti domaćinima koji su nas vrlo lijepo ugostilii. Naši sportaši već duže vrijeme njeguju prijateljstvo koje nas podsjeti na pravi smisao ovakvih događaja, jer lijepo je vidjeti djecu kako se druže raduju, grle i pozdravljaju. Vesele se uspjesima i osnažuju s neuspjesima.

 

Za dva tjedna očekuje nas natjecanje u Runovićima.

Pročitano 5750 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1