Home Sport Kraj natjecateljske sezone obilježen odličnim rezultatima nove generacije rapskih kajakašica i kajakaša

Kraj natjecateljske sezone obilježen odličnim rezultatima nove generacije rapskih kajakašica i kajakaša

0
Kraj natjecateljske sezone obilježen odličnim rezultatima nove generacije rapskih kajakašica i kajakaša

Foto: Foto: Kajak klub Rab '83

 

Iako je u klubu došlo do potpune smjene generacije, najmlađi članovi kluba koji su počeli trenirati ovog proljeća postigli su odlične rezultate. Slijed je to predanog rada i truda mladog trenera Davora Tomaškovića i malih sportaša koji su odgovorno i predano branili boje svojeg kluba.

Rab danas oglas

 

U konkurenciji slovenskih, mađarskih, talijanskih i hrvatskih klubova naša Jana Španjol osvaja prvo mjesto u utrci škole kajaka u Mk-1 na 200 m, ništa manje važno je i peto mjesto koje je u istoj konkurenciji zauzela Ena Lupić. Kad su sjele u dvosjed, Jana i Ena su pokazale kako se to radi na Rabu i osvojile uvjerljivo prvo mjesto. Dječaci Filip Krstinić i Dominik Milinović plasirali su se na 5. i 6. mjesto također u konkurenciji škole kajaka na 200 m, dok su u dvosjedu osvojili izvrsno treće mjesto i brončanu medalju. Mlada kadetkinja Dorotea Faflja zauzela je visoko 4. mjesto u svojoj kategoriji. 

Kako ne bi iznevjerili tradiciju prema kojoj se uvijek netko potrudi okusiti vodu na kojoj se vesla, ovoga je puta to učinio naš kadet Lovro Bošnjak.

Pred kajakašima je sada period zimskih treninga, priprema i planova za idući sezonu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime