Home Sport Četiri kola prije kraja okončana natjecateljska malonogometna godina – MNK Rab ostao na odličnom petom mjestu

Četiri kola prije kraja okončana natjecateljska malonogometna godina – MNK Rab ostao na odličnom petom mjestu

0
Četiri kola prije kraja okončana natjecateljska malonogometna godina – MNK Rab ostao na odličnom petom mjestu

Foto: RabDanas

 

Tako je četiri kola prije kraja okončana ovogodišnja natjecateljska godina. MNK Rab je na kraju ostao na odličnom petom mjestu, odmah iza četvorke (Novi Marof, Bjelovar, Jesenje i Futsal Pula) koja je kvalitetom i bodovima odskakala od ostlih ekipa, a ovogodišnji prvak Novi Marof ulazi u kvalifikacije za 1. HMNL.

Rab danas oglas

 

Marko Ivče najbolji strijelac lige

Uz odlično peto mjesto prvenstvene ljestvice Rabljani se mogu pohvaliti i s igračem koji je ponio titulu najboljeg strijelca lige. Naime, kapetan MNK Raba Marko Ivče je s postignutih 16 golova na vrhu ljestvice najboljih strijelaca 2. HMNL Zapad.

 

Čestitamo svim igračima, trenerima i upravi kluba na ostvarenom rezultatu, a kapetanu Ivču i na osvojenoj tituli najboljeg strijelca lige, uz želje da u slijedećoj natjecateljskoj godini rezultati budu još bolji. Također, čestitamo i svim vjernim navijačima i zahvaljujemo im na bezrezervnoj podršci koju su pružali našim malonogometašima.

 

S obzirom na trenutačnu situaciju, prerano je govoriti o natjecateljskoj godini 2020./21., ali ako sve bude u redu, nove utakmice MNK Raba trebali bi gledati krajem mjeseca listopada.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime