logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 13 Travanj 2021 09:54

NK RAB - Dobri rezultati na početku proljetnog dijela prvenstva za mlađe i starije pionire te seniore

Napisao/la Valter Stojnšek
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

Ekipe NK Raba su u tri do sada odigrana kola proljetnog dijela prvenstva ostvarile vrlo dobre rezultate rezultatima, osobito imajući na umu da nemaju na raspolaganju svoj nogometni igralište "Blato" na kojem trenutno traju intenzivni radovi.

 

Dok traju radovi na "Blatu" nogometaši NK Raba za treninge koriste igralište za male spotrove u Palitu, Street Workout vježbalište u parku Komrčar i sl., a ligaške utakmice odigravaju se na gostujućim terenima. To je dodatni razlog da svim nogometašima i njihovim trenerima uputimo iskrene čestitke na uloženom trudu i zalaganju.

 

Pioniri su nas uglavnom već navikli na dobre rezultate, pa su s tom dobrom tradicijom nastavili i u proljetnom dijelu. U tri odigrane utakmice mlađi pioniri ostvarili su dvije podjede i jedan poraz, dok su stariji pioniri, zbog odustajanja jedne ekipe od natjecanja, odigrali samo dvije utakmice u kojima su zabilježili jedan neriješen rezultat, te jedan poraz.

 

Poziciju na tablici je teško i nezahvalno komentirati zbog velikog broja neodigranih utakmica, što zbog vremenskih neprilka, što zbog pandemije Covid-19. Ipak, šlag na tortu stavila je ekipa seniora s dvije ostvarene pobjede na teškim gostovanjima (pobjeda u Vratima protiv Omladinca rezultatom 2:1 i ovog vikenda u Rijeci protiv Rikarda Benčića s visokih 5:1), uz neriješen rezultat protiv Matulja 2:2 u utamici u kojoj su Rabljani od sredine 1. poluvremena igrali s igračem manje zbog opravdano dosuđenog crvenog kartona.

 

Nizom od 5 utakmica bez poraza (4 pobjede, 1 nerješena utakmica) seniori NK Raba smjestili su se u sredini tablice, gdje je od 4.-11. mjesta velika gužva, a pozicija na tablici će uz zalaganje i samu kvalitetu izvedbe na terenu, uvelike ovisiti i o sreći kao i o zdravlju igrača.

Pročitano 1475 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1