Home Sport Vidimo se na ovogodišnjem ljetnom MEĐUNARODNOM KOŠARKAŠKOM KAMPU – RAB 2021.

Vidimo se na ovogodišnjem ljetnom MEĐUNARODNOM KOŠARKAŠKOM KAMPU – RAB 2021.

0
Vidimo se na ovogodišnjem ljetnom MEĐUNARODNOM KOŠARKAŠKOM KAMPU – RAB 2021.

Foto: RabDanas

 

Kako doznajemo od predsjednika DHPG Drnje Željka Golubića ovogodišnji ljetni kamp će se održati u razdoblju od 17. – 24. kolovoza, a sami treninzi će se održavati dvaput dnevno, i to od 09,00-10,30 i 17,00-18,30 sati, u gradskoj dvorani i na novom vanjskom igralištu malih sportova u Palitu.

Rab danas oglas

– Još prošle godine sa KK Rab i Gradom Rab dogovoreno je da kamp podignemo na višu razinu, pa se u samo provođenje kampa uključio i Hrvatski košarkaški savez. Kampere, očekujemo u srijedu, 18. 08. 2021. u jutarnjem terminu, a dolazak u dvoranu zakazan je u 08,45 sati. Na treninge je potrebno dolaziti najmanje 10 minuta prije zakazanog početka. Roditelje košarkašica i košarkaša, molimo da djeca budu redovita, jer naša dugogodišnja iskustva govore da se djeca (u zavisnosti od godišta) za 8 dana rada “dižu” prvenstveno u tehničkim elementima za 20 – 30%. Organizator kampa, je već izvršio promidžbu samog kampa na Vašem radiju, portalu Rab Danas i stranicama Grada Raba, koja će biti pojačana od početka mjeseca kolovoza. Svim sudionicima kampa garantiran je stručan rad, pedagoški pristup od svih trenera na kampu, a riječ je o školovanim osobama s dugogodišnjim iskustvima u radu s mlađim dobnim kategorijama, od kojih su neki čak bili i selektori. Sve kamperice i kamperi bit će podijeljeni u najmanje tri selekcije, s kojima će raditi najmanje dva trenera, poručuje Golubić.

 

Organizator za sve sudionike kampa osigurava majice s obilježjima i otisnutim novim logom kampa, poklone sponzora, poimenična priznanja za sve sudionike kampa, kao i medalje za najbolje kamperice i kampere u raznim igrama i natjecanjima završnog dana kampa. Tijekom kampa na treninzima je osigurana i medicinska skrb, a kamperice i kamperi na treninge trebaju dolaziti bez obzira na vremenske uvjete (kiša).

 

Slike i video materijale tijekom održavanja kampa moći ćete pratiti na i u otvorenoj grupi klikom OVDJE kluba organizatora DHPG Drnje

 

Organizator je ove godine organizirao i snimanje promidžbenog filma koji će se snimati tijekom samog održavanja košarkaškog kampa.


VIDIMO SE!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime