Home Sport Dva rapska kajakaška srebra s Memorijalne regate Matija Ljubek 2021 za start sezone

Dva rapska kajakaška srebra s Memorijalne regate Matija Ljubek 2021 za start sezone

0
Dva rapska kajakaška srebra s Memorijalne regate Matija Ljubek 2021 za start sezone

Foto: Izvor: KK Rab '83

 

Naime, u Zagrebu na Jarunu održana je Međunarodna memorijalna regata Matija Ljubek 2021 čiji je domaćin Kajak kanu klub Matija Ljubek, a snage je odmjerilo 11 klubova iz Hrvatske i Slovenije. Naše posade veslale su na stazama dugim 1000 i 500 metara, a trenirica Manuela Pezić Halović ističe zadovoljstvo dobrim početkom.

Rab danas oglas

 

Mlađi Juniori Lovre Bošnjak i Lovro Deželjin u kajaku dvosjedu na 1000 metara plasirali su se na četvrto mjesto, dok su utrku također kajaka dvosjeda, ali na 500 metara, završili na 5. mjestu. 

Kadetkinja Dorotea Faflja svoje je mjesto u finalu kajaka jednosjeda na 500 m trebala izboriti u izlučnoj utrci, ali se ipak u istoj odlučila okupati. U kategoriji kadetkinja u kajaku dvosjedu na 500 m borile su se naše dvije posade; Jana Španjol i Leona Pičuljan osvajaju drugo mjesto i srebrnu medalju u izuzetno jakoj konkureciji, dok je Tei Karnaš i Sunčani Matušan za malo izmaknula brončana medalja pa utrku završaju na četvrtom mjestu.

Kadeti Mateo Karnaš i Filip Krstinić u svojoj su utrci kajaka dvosjeda doveslali do fantastičnog drugog mjesta. S dvije srebrne medalje naše kajakašice i kajakaši umorni, ali sretni i zadovoljni, pakiraju čamce put Slavonskog Broda gdje ih sutra očekuje novo natjecanje.

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime