Home Sport Karate trener Zdravko Naletina svečano promaknut u visoko majstorsko zvanje – crni pojas 6. DAN

Karate trener Zdravko Naletina svečano promaknut u visoko majstorsko zvanje – crni pojas 6. DAN

0
Karate trener Zdravko Naletina svečano promaknut u visoko majstorsko zvanje – crni pojas 6. DAN

Foto: RabDanas

 

Riječ je naime o sportskom promaknuću koje se dodjeljuje zbog doprinosa i postignutih rezultata kroz cjelokupnu sportsku karijeru, što daje posebnu težinu samom pojasu.

Rab danas oglas

 

Trener Karate kluba Rab-Enpi Zdravko Naletina već 50 godina podučava i pomaže u promociji, rastu i razvoju karatea, a kao osnivač trećeg kluba, instruktor francuskih marinaca, nekadašnji član stegovne komisije HKS-a, član upravnog odbora KSPGŽ, nekadašnji izbornik i dugogodišnji trener i majstor karatea, ponosno stoji iza mnogobrojnih vrhunskih rezultata i priznanja, te više od 10 reprezentativaca s otoka Raba koji su stasali pod njegovim vodstvom.

 

 

Iako je crni pojas 6. DAN individualno promaknuće, u njegovo dodjeljivanje utkan je sveukupni rad cijelog kluba, prijatelja kluba i svih njegovih bivših i sadašnjih članova koji svakodnevno marljivo treniraju, postižu zapažene rezultate.

 

Svečanosti dodjele visokih karate zvanja nazočili su predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić-Bukovac i glavni tajnik Slaviša Bradić.

 

U ime redakcije portala Rab Danas čestitamo treneru Zdravku Naletini na ovom iznimnom sportskom postignuću.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime