logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Srijeda, 09 Lipanj 2021 14:01

Novo „Blato“ za stare i nove generacije nogometaša Istaknuto

Napisao/la Grad Rab
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Novo „Blato“ za stare i nove generacije nogometaša Foto: Petar Lupić i Goran Novotny

Prošlog su tjedna nogometaši NK Raba i škole nogometa po prvi puta održali treninge na novouređenom nogometnom igralištu, tzv. popularnom "Blatu" koje je unazad 50 godina bilo glavno okupljalište zaljubljenika u najvažniju sporednu stvar na svijetu, dok su u nedjelju ugostili NK Risnjak i time odigrali posljednju utakmicu 1. ŽNL u ovoj sezoni.

 

Nakon toliko dugog perioda tijekom kojega su dosadašnje generacije nogometaša trenirale i igrale na Blatu i u blatu, od sada će na novouređenom terenu nove generacije ispisivati svoje nogometne priče u uvjetima koje zaslužuju. Veselimo se sa svima vama i nadamo da je ovo dodatni poticaj djeci i mladima za bavljenje sportom, te još jednom zahvaljujemo na strpljenju, a Hrvatskom nogometnom savezu veliko hvala na donaciji umjetne trave zahvaljujući sredstvima iz UEFA-inog programa.

 

Grad Rab ovim putem NK Rabu čestita 50. rođendan!

 

Osim panoramskih fotografija Blata u novom ruhu (P. Lupić), pogledajte fotografije sa svih odigranih prošlotjednih utakmica mlađih pionira, starijih pionira te seniora (G. Novotny).

Pročitano 1458 puta

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1