Home Sport Plivačka liga Rab 2021. u organizaciji Triatlon kluba Rab uspješno privedena kraju

Plivačka liga Rab 2021. u organizaciji Triatlon kluba Rab uspješno privedena kraju

0
Plivačka liga Rab 2021. u organizaciji Triatlon kluba Rab uspješno privedena kraju

Foto: Foto: TK Rab

 

Svakako treba istaknuti i to da su u utrkama sudjelovali i polaznici škole plivanja koju je Triatlon klub Rab pokrenuo krajem srpnja, a koji su iz kola u kolo pokazivali odličan napredak i u samo 4 tjedna savladali osnove plivačke tehnike. Gdje bi nam bio kraj da imamo gdje plivati zimi!

Rab danas oglas

 

U subotu 28. kolovoza održano je posljednje, 8. kolo Lige, nakon kojeg su dodijeljene medalje i nagrade najuspješnijim sudionicima

 

 

Za ukupni plasman u utrkama za djecu i rekreativce dužine 25m, 50m, 100m i 200m bodovala su se 2 najbolja od moguća 3 rezultata.

 

U utrci na 25m za djecu rođenu 2014. godine i mlađe kod djevojčica najuspješnija je bila Tonka Modrić ispred Laure Kaloćira i Luce Šredl. Najbrži dječak bio je Ante Vrtodušić ispred Frana Riznera i Frana Pavlovića.

 

 

U utrci na 50m (2012, 2013) pobjedu je odnijela Anja Belamarić sa samo 2 sekunde prednosti ispred Mie Dumičić, a brončana je bila Cvita Aničić. Najbrži dječak bio je Mikula Štokić ispred Leonarda Kaloćire i Franka Brnabića.

 

 

U utrci na 100m (2010, 2011) zlato je osvojila Mara Mikelić iz „Zagrebačkog plivačkog kluba“, srebrna je bila Franka Dumičić i brončana Irina Belamarić. Kod dječaka je najbrži bio plivač iz Rijeke Frane Brdar ispred Petra Halovića i Erkola Peko.

 

 

U utrci na 200m predviđenoj za natjecatelje rođene 2009. godine i starije nastupila su 2 natjecatelja i 1 natjecateljica. Najbrži je bio Leo Janković, inače član Plivačkog kluba Kantrida ispred Nea Vidmara. A najbrža djevojka Mia Janković.

 

 

Za ukupni poredak u utrci dužine 1400m na relaciji Banova vila – Škver – Banova vila bodovala su se 4 najbolja vremena od mogućih 8. Najbrže vrijeme staze u muškoj i ženskoj konkurenciji ostvarili su mladi plivači iz Rijeke: Leo Janković s vremenom 18,19 min i Rea Kozeljac (19,17min). U muškoj konkurenciji zlato je osvojio Leo Janković, srebro Nenad Šimićić, a broncu Boris Belamarić. Kod žena sa nastupom na 3 utrke prva je ukupno bila Iva Kurelić ispred Nele Stipčević i Doris Kurelić, obje sa 2 nastupa.

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime