logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 11 Listopad 2021 15:24

Otac i sin, Jadran i Ian Peran, izvrsni brončani na Državnom prvenstvu u MTB usponu

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Svatko na svojem postolju, obojica u oštroj konkurenciji u svojim kategorijama, otac i sin, Jadran i Ian Peran, osvojili su treća mjesta u državi i okitili se brončanim medaljama na ponos sviju nas.

 

Naime, jučer je u Bolu na Braču održano DRŽAVNO PRVENSTVO U MTB USPONU. Kako doznajemo od naših Perana, po pasjem vremenu, uz škuru buru i kišu na 3° celzijusovih, stiskali su pedale do 0 metara nadmorske visine pa sve do vrha Vidove gore.

- Ovom prilikom ne bih o utrci. Bilo je teško i naporno kao i na svakoj drugoj utrci. Ovom prilikom htio bih prvenstveno zahvaliti "backstageu", ljudima koji su uvelike doprinjeli ovom uspjehu, kao prvo mojoj Danijeli koja je potpora i koja trpi nas dva luđaka i kojoj itekako treba čestitati, zatim našem prijatelju, treneru, mehaničaru, savjetniku Iztoku Kuretu, našim klubovima BK MAG i BK ZADAR te našim sponzorima i Gradu Rabu koji su potpomogli ovaj projekt. HVALA VAM SVIMA OD SRCA!, poručio je Jadran Peran.

Pročitano 1451 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1