Home Sport Malonogometnim turnirom na Rabu zaključene Sportske igre udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

Malonogometnim turnirom na Rabu zaključene Sportske igre udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

0
Malonogometnim turnirom na Rabu zaključene Sportske igre udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Premda je zbog svima dobro znanih pandemijskih okolnosti bilo kašnjenja u provedbi natjecanja, s jučer odigranim malonogometnim turnirom u Gradskoj sportskoj dvorani u Rabu, na kojem su snage odmjerile ekipe ogranaka UDVDR Opatije, Matulja, Rijeke, Kostrene i Raba, okončano je natjecanje u Primorsko goranskoj županiji. Natjecanja u ostalim sportovima održana su ranije u Matuljima, Bribiru i Jelenju.

Rab danas oglas

 

Nakon svečanosti otvaranja malonogometnog turnira, neposredno prije početka odigravanja utakmica, predsjednici Udruga zajednički su položili su vijenac i zapalili svijeće kod spomenika braniteljima u spomen-parku Boškopini.

 

Ekipa Raba izborila plasman na državno prvenstvo

Prvo mjesto, a samim time i pravo nastupa na državnom rangu natjecanja, pripalo je domaćinskoj ekipi Raba koja je u finalu pobijedila ekipu Matulja rezultatom 4:1. O dominaciji Rabljana najbolje govori i podatak da su ekipu Matulja pobijedili i u grupnom dijelu natjecanja s još uvjerljivijih 6:0. Matuljima je tako pripalo drugo, a Opatiji treće mjesto.

 

Nakon odigranog turnira članovi braniteljskih malonogometnih ekipa nastavili su druženje na otvorenom prostoru ispred dvorane gdje su ih domaćini ponudili odlično pripremljenim gulašom, a onda je uslijedila mala svečanost objave rezultata i podjela pobjedničkih pokala.

 

Pokal kapetanu trećeplasirane ekipe Opatije uručio je predsjednik UDVDR-a Matulja Berislav Kozulić. Ekipi Matulja pokal za osvojeno drugo mjesto uručio je predsjednik rapske Udruge Joško Deželjin – Bepo, dok je pobjednički pokla ekipi Raba uručio predsjednik županijske podružnice UDVDR RH Ivan Bogdanović. Službeno proglašenom najboljem igraču turnira, članu ekipe Raba Damiru Macoliću – Boleru priznanje je uručio potpredsjednik županijske podružnice UDVDR RH Miljenko Poček.

 

Na kraju svi prisutni toplo su pozdravili obraćanje predsjednika UDVDR-a Raba Joška Deželjina – Bepa i posebno Nikole Grgurića koji je prisutne pozdravio u dvostrukoj ulozi, kao igrač ekipe Raba i kao gradonačelnik Grada Raba.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime