logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Petak, 26 Studeni 2021 11:41

Rad s mladima i rezultati pionirskih selekcija NK Raba u dosadašnjem dijelu natjecateljske sezone

Autor:
Ocijeni sadržaj
(3 glasa/-ova)

U dosadašnjem dijelu natjecanja pod NS Rijeka, NK Rab mlađi i stariji pioniri odigrali su sedam utakmica, nekoliko je utakmica otkazano zbog koronavirusa i te bi se utakmice trebale odigrati do kraja godine. Na tablici u ovom trenutku, u svojim kategorijama, nešto bolje kotiraju stariji pioniri, a u klubu vjeruju da će se i mlađi pioniri, prvenstveno igrama, a onda i rezultatski, uskoro pridružiti starijim kolegama. 

 

Obje selekcije mlađih i starijih pionira odrađuju svoje treninge tri do četiri puta tjedno. Mlađi pioniri NK Raba treniraju pod paskom glavnog trenera Tomislava Ivića i pomoćnika Marka Macolića, dok sa starijim pionirima radi trener Robert Lupić kojeg smo i upitali o dojmu dosadašnjeg dijela prvenstva i brojnim pozitivnim aspektima rada na novoobnovljenom igralištu: 

- Na terenu s umjetnom travom počeli smo trenirati te igrati utakmice početkom lipnja. U odnosu na staro "Blato" na obnovljenom igralištu neusporedivo lakše možemo provoditi i planirati treninge jer više ne ovisimo u tolikoj mjeri o vremenskim uvjetima. Sada naime možemo održati više treninga i utakmica. Bolji uvjeti svakako će privući i više polaznika što će dovesti do kvalitetnije mogućnosti selekcije i u konačnici do boljih rezultata. U zadnjih mjesec dana prvenstva moramo izdvojiti pobjedu na Rujevici naših starijih pionira nad Rijekom od 0:1. U školi nogometa, u koju su upisani igrači rođeni do 2011. do 2015. godine, u ovom trenutku imamo više od 60 stalnih polaznika, što naravno veseli, pa se nadamo da ćemo dogodine moći prijaviti još najmanje jednu selekciju za stalno natjecanje, kazao nam je trener Lupić

 

Evo i rezultata omladinskih selekcija NK Raba unatrag mjesec dana:

  • MLAĐI PIONIRI:

RAB - OPATIJA 1:4

RAB - GRBCI 2000 4:1

RIJEKA - RAB 4:0

 

  • STARIJI PIONIRI:

RAB - OPATIJA 3:1

RAB - GRBCI 2000 13:0

RIJEKA - RAB 0:1 

 

 

Pročitano 1045 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1