Home Sport Na Rabu odigrane utakmice 3. i 4. kola košarkaške Lige za dječake

Na Rabu odigrane utakmice 3. i 4. kola košarkaške Lige za dječake

0
Na Rabu odigrane utakmice 3. i 4. kola košarkaške Lige za dječake

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Ligaško natjecanje kao prilika za stjecanje iskustva

Treba odmah reći da je za mlađahne košarkaše KK RAB svaka nova utakmica unutar ove lige jedno veliko iskustvo i prilika za napredovanje kako u taktičkom tako i u psihološkom smislu. S tim u vezi šteta je što je na tribini bio vrlo maleni broj gledatelja, jer očekivao se ipak nešto veći odaziv u prvom redu roditelja naših momaka. Dečkima bi glasnija podrška s tribina u ovom trenutku sigurno bila od velike pomoći.

Kako bilo da bilo dečki su protiv favoriziranih Crikveničana, koji pobjeđuju i daleko teže protivnike poput zagrebačke CEDEVITE ili CIBONE, pretrpjeli prilično težak poraz 24:100, da bi u posljednjoj utakmici dana ipak pobjedili nešto starije Riječanke KK FSV rezultatom 21:19. Košarkaši KK CRIKVENICA prethodno su superiorno pobjedili i cure iz KK FSV rezultatom 54:6.

Propozicije natjecanja unutar Lige za dječake

Rab danas oglas

Prema propozicijama HKS-a utakmice unutar Lige za dječake igraju se 4 x 7 minuta, odmor između četvrtina traje 1 minutu, a između 2. i 3. četvrtine (poluvrijeme) 3 minute. Dopušten je po 1 Time-out u svakoj od prve 3 četvrtine (s tim da nema prenošenja Time-outa iz četvrtine u četvrtinu), te 2 u četvrtoj četvrtini. Utakmice se odigravaju sustavom passarela, što znači da 10 igrača mora nastupiti u prve 3 četvrtine.

Upisi su u tijeku

Ukoliko bi željeli da vaše dijete trenira kvaltetno, da se druži s vršnjacima i osjeti što je pravi sportski duh dođite do Sportske dvorane Rab gdje Košarkaški klub RAB ima trenige svakog utorka i četvrtka od 19.30h. Upisati se mogu i dječaci i djevojčice.

Za detaljne informacije obratite treneru Zlatku Blagdanu – Brcu na mobitel 098/461 490

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime