Home Sport Unatoč velikim zdravstvenim nevoljama Antonio, Damjan i Dorian obranili broncu na seniorskom Prvenstvu Hrvatske

Unatoč velikim zdravstvenim nevoljama Antonio, Damjan i Dorian obranili broncu na seniorskom Prvenstvu Hrvatske

0
Unatoč velikim zdravstvenim nevoljama Antonio, Damjan i Dorian obranili broncu na seniorskom Prvenstvu Hrvatske

Foto: Foto: KK Rab-Enpi

 

Antonio je i u pojedinačnoj konkurenciji imao odličan nastup. Dovoljno je reći da je imao isti broj bodova kao i natjecatelj koji je prošao skupinu, no propustio je plasirati se u završnicu i doći do borbi za medalje. Naime, unatoč jednakom broju bodova, zbog sustava ocjenjivanja, Antonio je doslovno zbog jedne stotinke niže ocjene ostao izvan zone borbi za medalje.

Rab danas oglas

 

Damjan je svoj dio odradio sasvim solidno, osobito imajući u vidu okolnosti koje su ga pratile tijekom pripremama – temperatura i netreniranja posljednjih tjedan dana prije PH. Slično je bilo i s Dorianom za kojega trener Zdravko Naletina do zadnjega trena nije znao da li će moći nastupiti i hoće li KK Rab-Enpi uopće otputovati u Rijeku.

– „U ukupnoj ekipnoj konkurenciji”, kazao nam je trener Naletina, “očekivali smo više, nadali se, ali iako smo se za ovo pripremali čitavu godinu, trenirali i dva puta dnevno, zadnji tjedan smo se suočili sa zdravstvenim problemima koje nije bilo moguće zaobići, tako da cijeli taj prevažni period neposredno prije Prvenstva Hrvatske, zapravo nismo trenirali. Kad je već tako moralo biti, zadovoljni smo što nismo imali problema s koronom i što smo unatoč svemu nastupili, jer bilo je i onih kojima to nije pošlo za rukom. Ipak iscrpljenost temperaturom nas je spriječila u možda još većem uspjehu. No mi idemo dalje, uz krilaticu „samo rad, upornost“, a najvažnije je to da dečki hoće raditi. Nama onda ne preostaje drugo nego s njima uživati”, poručio je za kraj trener Zdravko Naletina.

 

U ukupnom plasmanu na nedjeljnom Prvenstvu Hrvatske za seniore u katama i borbama pojedinačno te katama ekipno, KK Rab-Enpi je kao klub zauzeo je 22. mjesto u konkurenciji 48 klubova iz cijele Hrvatske.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime