logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Ponedjeljak, 04 Travanj 2022 10:11

Novi uspjesi karatistica i karatista KK Rab-Enpi na TAD CUP-u 2022 održanom u Rijeci

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Novi uspjesi karatistica i karatista KK Rab-Enpi na TAD CUP-u 2022 održanom u Rijeci Foto: KK Rab-Enpi

Početak je novoga tjedna i, naravno, vrijeme je za nove lijepe vijesti o našim mladim sportašima nakon još jednog natjecateljskog vikenda. Prošli smo tjedan izvještavali o ekipnoj bronci našeg kate trojica iz KK Rab-Enpi, a ovoga tjedna sjajne vijesti iz rapske karate baze dolaze sa TAD CUPA 2022 održanog u subotu u Sportskom centru Zamet u Rijeci.

 

U konkurenciji od čak 766 karatista razvrstanih u 75 klubova iz četiri države (Hrvatske, Italije, Slovenije i Srbije) na natjecanju je nastupilo i 14 katratistica i karatista Karate kluba Rab-Enpi, od kojih je njih petoro osvojilo individualne medalje, a jedna, i to zlatna, osvojena je i u ekipnoj konkurenciji. Evo i popisa rapskih karatista koji su nastupili:

1. Anđelić Gabriel

2. Belamarić Irina

3. Dumić Anastasia

4. Dumičić Lea

5. Franelić Elena

6. Habazin Pende Nera

7. Ivić Andrej – brončana medalja

8. Keko Luka

9. Peić Leona

10. Plješa Elena Nikola

11. Tomičić Ivano – srebrna medalja

12. Zebić Pavao – srebrna medalja

13. Zećiri Ljavdrim – brončana medalja

14. Žigo Alexander – srebrna medaljaU ekipnoj konkurenciji Lea Dumičić, Nera Habazin Pende i Leona Peić osvojile su zlatnu medalju.

 

Na kraju natjecanja, KK Rab-Enpi je u ukupnom poretku klubova (kate + borbe) bio dvadeset i osmi od 75 klubova, dok je, gledajući samo kate, Rab-Enpi bio jedanaesti.

 

Treba napomenuti, kazao nam je to trener Zdravko Naletina, da su Elena Nikola, Leona, Irina, Gabriel, Lea, Nera i Luka izgubili u borbi za broncu, a doći u priliku da se boriš za medalju je izvrsno ostvarenja, premda nitko ne voli na taj način izgubiti medalju. U svakom slučaju bilo je borbeno, ali i jako zahtjevno. Uostalom pogledajte fotografije, one govore više od riječi. Osmjeh na licu mladih spportaša odraz su sreće i ponosa.

Pročitano 748 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1