logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Subota, 16 Travanj 2022 05:49

Momčadi PASCALA i BEZ NADE pobjednici u svojim kategorijama na rapskoj turnirskoj etapi COCA COLA CUP-a

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

Jučer je na Coca Cola Cupu u Rabu, koji se odvija pod okriljem Sportskih igara mladih, na terenima Igrališta malih sportova u Palitu na Rabu nastupilo je 9 ekipa u dvije kategorije (U-18. Juniori i U-16. Kadeti)

 

Igrajući prema pravilima kup sustava, u mlađoj konkurenciji nastupilo je pet, a u starijoj četiri momčadi.

 

Do finala kategorije U18 stigle su ekipe PASCAL i SAN MARINO. Rezultat na kraju napete finalne utakmice bio je 1:1 te su se imorali zvoditi šesterci. U takvom roulet raspletu, bolja je u raspucavanju bila ekipa PASCALA koja se tako plasirala na županijsku završnicu u Rijeku .

Za PASCAL su nastupili: Franko Vidas, Filip Čule, Duje Jerkić, Duje Dejanović, Duje Kasalo, Roko Šurlina i Andro Tomulić.

 

Finale kategorije U16 igrali su RAB 1 i ekipa optimističnog naziva BEZ NADE. Momčad BEZ NADE, unatoč imenu, lagano se u finalu  prošetalado pobjede od 3:0.

 

BEZ NADE je nastupala u sastavu: Vedran Brusić, Niko Rubinić, Martin Eržić, Lucijano Miš, Marko Buza, Duje Maračić, Antonio Karlić i Paolo Ribarić.

 

Trener mladih rapskih nogometaša Robert Lupić posebno je napomenuo da je Coca Cola Cup najveći turnir u malom nogometu u Europi koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, te da je ovo prvi puta da se odigrao na otoku Rabu, dok gospodin Željko Tonković koordinator Coca Cole Cup-a za Ličko senjsku županiju i Grad Rab nije skrivao svoje oduševljenje organizacijom, otokom Rabom te velikim brojem prijavljenih ekipa upravo za ovaj rapski turnir. .

Pročitano 1019 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1