Home Sport Momčadi PASCALA i BEZ NADE pobjednici u svojim kategorijama na rapskoj turnirskoj etapi COCA COLA CUP-a

Momčadi PASCALA i BEZ NADE pobjednici u svojim kategorijama na rapskoj turnirskoj etapi COCA COLA CUP-a

0
Momčadi PASCALA i BEZ NADE pobjednici u svojim kategorijama na rapskoj turnirskoj etapi COCA COLA CUP-a

Foto: RabDanas

 

Igrajući prema pravilima kup sustava, u mlađoj konkurenciji nastupilo je pet, a u starijoj četiri momčadi.

Rab danas oglas

 

Do finala kategorije U18 stigle su ekipe PASCAL i SAN MARINO. Rezultat na kraju napete finalne utakmice bio je 1:1 te su se imorali zvoditi šesterci. U takvom roulet raspletu, bolja je u raspucavanju bila ekipa PASCALA koja se tako plasirala na županijsku završnicu u Rijeku .

Za PASCAL su nastupili: Franko Vidas, Filip Čule, Duje Jerkić, Duje Dejanović, Duje Kasalo, Roko Šurlina i Andro Tomulić.

 

Finale kategorije U16 igrali su RAB 1 i ekipa optimističnog naziva BEZ NADE. Momčad BEZ NADE, unatoč imenu, lagano se u finalu  prošetalado pobjede od 3:0.

 

BEZ NADE je nastupala u sastavu: Vedran Brusić, Niko Rubinić, Martin Eržić, Lucijano Miš, Marko Buza, Duje Maračić, Antonio Karlić i Paolo Ribarić.

 

Trener mladih rapskih nogometaša Robert Lupić posebno je napomenuo da je Coca Cola Cup najveći turnir u malom nogometu u Europi koji se već osmu godinu organizira pod okriljem Plazma Sportskih igara mladih, te da je ovo prvi puta da se odigrao na otoku Rabu, dok gospodin Željko Tonković koordinator Coca Cole Cup-a za Ličko senjsku županiju i Grad Rab nije skrivao svoje oduševljenje organizacijom, otokom Rabom te velikim brojem prijavljenih ekipa upravo za ovaj rapski turnir. .

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime