Home Sport Čak 40 polaznika prošlo kroz prvu ljetnu futsal školu u organizaciji MNK Lopar

Čak 40 polaznika prošlo kroz prvu ljetnu futsal školu u organizaciji MNK Lopar

0
Čak 40 polaznika prošlo kroz prvu ljetnu futsal školu u organizaciji MNK Lopar

Foto: Foto: Ljetna futsal škola - MNK Lopar

 

Ove godine, koja je ujedno i prva godina organiziranja, ostvaren je nevjerojatan broj prijava polaznika, kojih je na početku bilo čak 37, dok se tijekom odvijanja ljetne futsal škole pridružilo još troje polaznika pa je ukupna brojka od 40 polaznika nadmašila sva očekivanja organizatora.

Rab danas oglas

 

Ljetna futsal škola započela je 27. lipnja te je trajala sve do 27. kolovoza, što čini ukupno dva mjeseca treniranja i odrađenih 28 treninga. Treninzi su se održavali triput tjedno u jutarnjim satima, a prosjek polaznika po treningu bio je zapanjujućih 90%, što samo dokazuje da se trud i rad oko realizacije futsal škole uvelike isplatio jer je veliki broj djece motiviran na bavljenje sportom i druženje u tijekom vrućih ljetnih dana.

 

 

Ljetnu futsal školu ne bi bilo moguće realizirati bez stručnog vođenja i nadzora trenera. Uz glavnog trenera Zvona Pivete treba spomenuti i njegove suradnike: Ivana Pičuljana, Nika Lekaja, Nika Šanića, te Leona Lekaja. Još jednom se pokazalo da MNK Lopar uspješno nastavlja i njeguje rad s mlađim uzrastima što je rezultiralo ovako brojnim prijavama na ljetnu futsal školu te oduševljenjem polaznika i roditelja u vezi iste.

 

Uprava kluba MNK Lopar koja je ujedno i organizator zahvaljuje roditeljima na strpljenju i djeci koja su pohađala ljetnu futsal školu uz nadu da će se dogodine također vidjeti u još većem broju. Organizatori posebno zahvaljuju i načelniku Općine Lopar Zdenku Jakucu na ogromnoj podršci i suradnji prilikom organiziranja ljetne futsal škole čime je ova lijepa priču podignuta na jednu višu razinu. Zahvale također idu i donatorima koji su nesebično donirali sredstva za unaprjeđenje ljetne futsal škole osiguravši ujedno i kvalitetnije uvjete treniranja za sve polaznike.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime