logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 06 Rujan 2022 04:58

Čak 40 polaznika prošlo kroz prvu ljetnu futsal školu u organizaciji MNK Lopar

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Čak 40 polaznika prošlo kroz prvu ljetnu futsal školu u organizaciji MNK Lopar Foto: Ljetna futsal škola - MNK Lopar

Dodjelom diploma za sudjelovanje i pohvalnica polaznicima koji su prisustvovali većini treninga te prigodnim druženjem i večerom, u utorak 30.08.2022. prva ljetna futsal škola u organizaciji MNK Lopar privedena je kraju.

 

Ove godine, koja je ujedno i prva godina organiziranja, ostvaren je nevjerojatan broj prijava polaznika, kojih je na početku bilo čak 37, dok se tijekom odvijanja ljetne futsal škole pridružilo još troje polaznika pa je ukupna brojka od 40 polaznika nadmašila sva očekivanja organizatora.

 

Ljetna futsal škola započela je 27. lipnja te je trajala sve do 27. kolovoza, što čini ukupno dva mjeseca treniranja i odrađenih 28 treninga. Treninzi su se održavali triput tjedno u jutarnjim satima, a prosjek polaznika po treningu bio je zapanjujućih 90%, što samo dokazuje da se trud i rad oko realizacije futsal škole uvelike isplatio jer je veliki broj djece motiviran na bavljenje sportom i druženje u tijekom vrućih ljetnih dana.

 

 

Ljetnu futsal školu ne bi bilo moguće realizirati bez stručnog vođenja i nadzora trenera. Uz glavnog trenera Zvona Pivete treba spomenuti i njegove suradnike: Ivana Pičuljana, Nika Lekaja, Nika Šanića, te Leona Lekaja. Još jednom se pokazalo da MNK Lopar uspješno nastavlja i njeguje rad s mlađim uzrastima što je rezultiralo ovako brojnim prijavama na ljetnu futsal školu te oduševljenjem polaznika i roditelja u vezi iste.

 

Uprava kluba MNK Lopar koja je ujedno i organizator zahvaljuje roditeljima na strpljenju i djeci koja su pohađala ljetnu futsal školu uz nadu da će se dogodine također vidjeti u još većem broju. Organizatori posebno zahvaljuju i načelniku Općine Lopar Zdenku Jakucu na ogromnoj podršci i suradnji prilikom organiziranja ljetne futsal škole čime je ova lijepa priču podignuta na jednu višu razinu. Zahvale također idu i donatorima koji su nesebično donirali sredstva za unaprjeđenje ljetne futsal škole osiguravši ujedno i kvalitetnije uvjete treniranja za sve polaznike.

Pročitano 502 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1