Home Sport Rabljani ukupni pobjednici 19. Sportskog natjecanja udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

Rabljani ukupni pobjednici 19. Sportskog natjecanja udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

0
Rabljani ukupni pobjednici 19. Sportskog natjecanja udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata PGŽ-a

Foto: Foto: Ivica Hodak

U kuglanju je pobjedila ekipa Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – Ogranak Crikvenica. U boćanju, kako smo već spomenuli pobijedili su domaćini – ekipa ogranka Rab. Natjecatelji iz Jelenja najbolji su bili u kartanju, dok je u malom nogometu, pobijedivši u finalu ekipu Raba s minimalnih 1:0, prvo mjesto osvojila ekipa Kostrene. Ekipa Crikvenice pobijedila je u pikadu, dok su Matuljci bili najbolji u povlačenju konopa. U stolnom tenisu najbolja je bila ekipa Ogranka iz Jelenja, dok su u streljaštvu najbolji bili njihove kolege iz Matulja i, kako smo već spomenuli, Rabljani su bili najbolji u tenisu i šahu.

Nakon obavljene ceremonije proglašenja najboljih u svakoj sportskoj disciplini i podijele pokala za osvojena prva, druga i treća mjesta, predstavnik Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata – ogranka Baška, zahvalio se domaćinima na odlično organiziranom 19. sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana Domovinskog rata naše Županije i izrazio nadu da će dogodine na jubilarnom 20. po redu natjecanju isto tako uspješan domaćin biti Baška.

Rab danas oglas

Izrazivši nadu da su Rabljani kao domaćini uspjeli uspješno obaviti svoj zadatak, sve prisutne natjecatelje na kraju je pozdravio gradonačelnik Raba Nikola Grgurić proglasivši i službeno završetak ovogodišnjeg 19. po redu sportskog natjecanja Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata naše Županije.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime