Home Sport Na Rabu započeo završni turnir Prvenstva Hrvatske najboljih 8 malonogometnih ekipa u kategoriji kadeta

Na Rabu započeo završni turnir Prvenstva Hrvatske najboljih 8 malonogometnih ekipa u kategoriji kadeta

0
Na Rabu započeo završni turnir Prvenstva Hrvatske najboljih 8 malonogometnih ekipa u kategoriji kadeta

Foto: Foto: Ivica Hodak

Nakon prigodnog nastupa članova pomladka Folklornog društva „Rapski tanac“, mladim nogometašima i publici u dvorani obratili su se i pozdravili ih: predsjednik komisije za mali nogomet i nogomet na pijesku HNS-a Boris Durlen i gradonačelnik Raba Nikola Grgurić. Bila je to prigoda da kapetanima ekipa gospodin Boris Durlen uruči priznanja za ostvareni plasman među osam najboljih u Hrvatskoj, dok je gradonačelnik Raba Nikola Grgurić pokale uručio kapetanima ekipa „Nacionala“ iz Zagreba, Otočca, Osijeka – Kelme i „Tommy-a“ iz Splita, kao regionalnim pobjednicima.

Rapski gradonačelnik koji je službeno i otvorio ovaj turnir, u ime Grada Raba, pokrovitelja ovog natjecanja uručio je i posebne poklone svakoj ekipi, te delegatima u sucima ovog turnira.

Rab danas oglas

Otvorenju ovog značajnog natjecanja prisustvovali su i pročelnik za sport Grada Raba Zvonko Puljar Matić, povjerenik za natjecanje završnice prvenstva Hrvatske u malom nogometu za kadete Dario Zgrablić, povjerenik za određivanje sudaca završnice natjecanja Ivan Novak, predsjednik MNK Rab Stjepan Boban i drugi.

Tijepom poslijepodneva, prije svečanosti otvaranja natjecanja, odigrane su dvije utakmice u kojima je ekipa „Nacionala“ iz Zagreba s rezultatom 9 : 3 nadjačala opatijsko „Gorovo“, dok je zagrebačka „Uspinjača“ u drugoj utakmici s 5 : 3 bila uspješnija od ekipe Otočca.

Natjecanje će biti zaključeno u nedjelju kada će se u finalnoj utakmici sastati pobjednici grupa, da bi se dobio ovogodišnji prvak Hrvatske.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime