logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Od ponedjeljka 12. prosinca do subote 31. prosinca prometovat će božićno-novogodišnji vlak od Sportske dvorane Rab do Nove rive.
Iz Centra za kulturu Lopar stiže obavijest da su zbog izuzetno loše vremenske prognoze i zdravstvenih problema nekoliko izvođača primorani otkazati sva događanja koja su se trebala održati ovog vikenda 10. i 11. prosinca u sklopu programa Adventa u Loparu.
Članovi Športsko ribolovnog kluba Dolin osim sportsko-ribolovnih uspjeha kao i aktivnosti na kulturno-zabavnom te ekološkom plolju, njeguju i lijepu tradiciju ulaganja u mjesto Barbat s ciljem pobošanja kvalitete življenja, osobito kada su mladi u pitanju.
Četvrtak, 08 Prosinac 2022 13:02

Vilenjaci ispričali svoje priče najmlađima

Napisao/la
U Sportskoj dvorani u Loparu po prvi puta je izvedena predstava za djecu. Predstava "Vilenjačke priče" u izvedbi "LOFT-a" odnosno "Lutkarske organizacije koju fakat trebamo" privukla je veliki broj onih najmlađih.
Zbog loše vremenske prognoze, uprizorenje živih jaslica umjesto u nedjelju 11.12.2022 održati će se tjedan dana kasnije, u nedjelju 18.12.2022. 
Kako doznajemo od zapovjednika vatrogasne postrojbe DVD-a Rab, Milivoja Ličine, tvornica vatrogasnih kaciga PAB Akrapović odlučila je vatrogasce DVD-a Rab, prepoznavši njihov trud i rad, opremiti najnovijom serijom svojih vatrogasnih kaciga PAB 05.
„To ćemo o Klubu, je li tako, ne o meni…“ - bila je Nenova prva reakcija na moju molbu za realizacijom ovog priloga. Skroman kakav je, kao da nije smatrao da treba pisati o njemu, ali je na kraju ipak pristao. Plivač, triatlonac, kapetan, neumorni sportski entuzijast i omiljeni organizator sportskih manifestacija, svojem je otoku, ali i šire, već do sada pružio izuzetno mnogo, a ni planova za budućnost mu ne manjka.
Turistička kompanija Valamar Riviera u potrazi je za novim partnerima na otoku Rabu.
Gradonačelnik Nikola Grgurić i ravnateljica GDCK Rab Tanja Rizner danas su u Splitu sudjelovali na svečanosti potpisivanja i uručivanja Ugovora za Poziv „Zaželi – program zapošljavanja žena – faza III“.
Stranica 1 od 405

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1