Home Vijesti Produljen rok za zaprimanje prijava za zimski ciklus tečajeva u Loparu

Produljen rok za zaprimanje prijava za zimski ciklus tečajeva u Loparu

0
Produljen rok za zaprimanje prijava za zimski ciklus tečajeva u Loparu

Foto: Izvor: Centar za kulturu Lopar

Kroz 30 sati teorijske i terenske nastave, polaznici tečaja iz kulturne baštine bit će upoznati s najznačajnijim spomenicima na otoku koji će biti prezentirani u kontekstu ukupne graditeljske baštine i njezina kulturno-umjetničkog značaja koji nerijetko nadilazi lokalne okvire.

Kao što ste prethodno informirani, na raspolaganju su tečajevi iz engleskog, njemačkog i talijanskog jezika, kulturne baštine otoka Raba te izrade rukotvorina.

Novost! – Tečajevi kulturne baštine te izrade rukotvorina

Rab danas oglas

Budući da je i do sada na otoku postojala mogućnost pohađanja tečajeva jezika, iz navedene ponude vrijedi posebno istaknuti i preporučiti tečajeve kulturne baštine te izrade rukotvorina!

Kroz 30 sati teorijske i terenske nastave, polaznici tečaja iz kulturne baštine bit će upoznati s najznačajnijim spomenicima na otoku koji će biti prezentirani u kontekstu ukupne graditeljske baštine i njezina kulturno-umjetničkog značaja koji nerijetko nadilazi lokalne okvire. Navedeni tečaj namijenjen je svim znatiželjnicima i zaljubljenicima u otok, a od iznimne bi koristi mogao biti djelatnicima u turizmu.

U dogovoru s voditeljicom te ovisno o afinitetima polaznika, tečaj izrade rukotvorina ostavlja brojne mogućnosti da izrazite svoju kreativnost i talente kroz 30 sati praktične nastave.

Iskoristite predstojeću zimu da naučite nešto novo i zanimljivo, razvijete svoje vještine i talente!

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime