logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

Utorak, 01 Studeni 2016 21:48

Aleksandrova bronca iz Londona!!!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Aleksandrova bronca iz Londona!!! Izvor: Srednja škola Markantuna de Dominisa Rab

Aleksandar Kocić, učenik 4.b razreda Srednje škole Markantuna de Dominisa Rab, sudjelovao je na međunarodnom natjecanju ugostiteljskih i turističkih škola AEHT i njegov tim je osvojio brončanu medalju u disciplini predstavljanja turističke destinacije.

Natjecanje se svake godine održava u drugoj državi Europe, a ove je godine bilo u Londonu od 23. do 28. listopada i natjecali su se učenici iz 22 europske države. Sve je na engleskom jeziku pa je za natjecanje našeg Aleksandra pripremala prof. engleskog jezika Petra Brnabić i trud je urodio plodom. 

Prvi dan po dolasku učenicima je testirano znanje iz ekonomije i poznavanja Londona, nakon čega se krenuli razgledavati London i prikupljati materijale za prezentaciju. Slučajnim odabirom formirani su timovi natjecatelja te se naš Aco našao u u timu s učenicama iz Nizozemske i Slovenije.

Drugi dan su natjecatelji radili na prezentaciji, a teći dan je bilo izlaganje prezentacije pred povjerenstvom u trajanju od 15 minuta. Četvrti dan gala večera na kojoj je bilo proglašenje pobjednika i veliki uspjeh za Srednju školu Markantuna de Dominisa Rab koja je po prvi put nastupila u ovoj disciplini.

Troškovi natjecanja financirani su od strane Primorsko-goranske županije i Grada Raba.

Velike čestitke Aleksandru Kociću, prof. Petri Brnabić, Srednjoj školi Markantuna de Dominisa Rab i ostalim članovima londonskog bronačanog tima!

 

Pročitano 6334 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1