logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Četvrtak, 17 Studeni 2016 21:05

Gradonačelnik Grgurić primio učenika Aleksandra Kocića povodom njegovog uspjeha u Londonu

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Gradonačelnik Grgurić primio učenika Aleksandra Kocića povodom njegovog uspjeha u Londonu Foto: Ivica Hodak

Povodom osvajanja brončane medalje na nedavno održanom međunarodnom natjecanju učenika ugostiteljskih i turističkih škola u Londonu, gradonačelnik Raba Nikola Grgurić danas je je priredio prijam za Aleksandra Kocića, ravnateljicu rapske Srednje škole Markantuna de Dominisa prof. Anu Bišić i profesoricu engleskog jezika Petru Brnabić.

Aleksandar je, kako smo već izvještavali, u Londonu, skupa sa svojim slučajno odabirom timom u kojem su se nalazile još dvije učenice, jedna iz Nizozemske i druga iz Slovenije, osvojio brončanu medalju za petnaestominutnu turističku prezentaciju Londona.

Zahvaljujući financijskoj potpori Primorsko goranske županije i Grada Raba, Aleksandar Kocić prvi je učenika rapske Srednje škole Markantuna de Dominisa koji je nastupio na ovom eminentnom natjecanju, naglasila je ovom prigodom ravnateljica škole prof. Anka Bišić, zahvalivši se pritom gradonačelniku kako na prijmu tako i na potpori kojom Grad Rab pomaže Školi.

Gradonačelnik je uputio iskrene čestitke učeniku Aleksandru Kociću, ali i Školi u cjelini istaknuvši kako je doista riječ o uspjehu kojim se svi mi na Rabu trebamo ponositi.

Ovom Aleksandrovom međunarodnom uspjehu poseban je doprinos dala i profesorica engleskog jezika Petra Brnabić, koja ga je odlično pripremila za natjecanje, što je potvrdio i sam Aleksandar naglasivši kako je bilo i diskvalifikacija zbog slabog baratanja engleskim.

Koliko je vrijedan ovaj uspjeh dovoljno govori podatak da se ovo natjecanje održava svake godine u nekom od europskih gradova, a u Londonu se ove godine natjecalo 300 učenika pristiglih iz 24 države Europe.

Današnji su uzvanici izvjestili svojeg domaćina, gradonačelnika Grgurića, da će se 2018. godine ovo natjecanje održati u Splitu.

Pročitano 3093 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1