Home Vijesti Gradonačelnik Grgurić primio učenika Aleksandra Kocića povodom njegovog uspjeha u Londonu

Gradonačelnik Grgurić primio učenika Aleksandra Kocića povodom njegovog uspjeha u Londonu

0
Gradonačelnik Grgurić primio učenika Aleksandra Kocića povodom njegovog uspjeha u Londonu

Foto: Foto: Ivica Hodak

{gallery}Aco bronca 2{/gallery}

Aleksandar je, kako smo već izvještavali, u Londonu, skupa sa svojim slučajno odabirom timom u kojem su se nalazile još dvije učenice, jedna iz Nizozemske i druga iz Slovenije, osvojio brončanu medalju za petnaestominutnu turističku prezentaciju Londona.

Rab danas oglas

Zahvaljujući financijskoj potpori Primorsko goranske županije i Grada Raba, Aleksandar Kocić prvi je učenika rapske Srednje škole Markantuna de Dominisa koji je nastupio na ovom eminentnom natjecanju, naglasila je ovom prigodom ravnateljica škole prof. Anka Bišić, zahvalivši se pritom gradonačelniku kako na prijmu tako i na potpori kojom Grad Rab pomaže Školi.

Gradonačelnik je uputio iskrene čestitke učeniku Aleksandru Kociću, ali i Školi u cjelini istaknuvši kako je doista riječ o uspjehu kojim se svi mi na Rabu trebamo ponositi.

Ovom Aleksandrovom međunarodnom uspjehu poseban je doprinos dala i profesorica engleskog jezika Petra Brnabić, koja ga je odlično pripremila za natjecanje, što je potvrdio i sam Aleksandar naglasivši kako je bilo i diskvalifikacija zbog slabog baratanja engleskim.

Koliko je vrijedan ovaj uspjeh dovoljno govori podatak da se ovo natjecanje održava svake godine u nekom od europskih gradova, a u Londonu se ove godine natjecalo 300 učenika pristiglih iz 24 države Europe.

Današnji su uzvanici izvjestili svojeg domaćina, gradonačelnika Grgurića, da će se 2018. godine ovo natjecanje održati u Splitu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime