logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 831
Srijeda, 14 Prosinac 2016 10:10

Deveta grupa roditelja završila radionice „Rastimo zajedno“

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Deveta grupa roditelja završila radionice „Rastimo zajedno“ Izvor: DV Pahuljica

Jučer, u srijedu 13. prosinca u Dječjem vrtiću „Pahuljica“ završen je još jedan ciklus radionica za roditelje „Rastimo zajedno“. Šest roditelja, koliko je sačinjavalo ovu grupu, nakon pohađanja 11 radionica zaslužilo je svoju diplomu. Kroz radionice vodile su ih educirane voditeljice Marijana Ribarić, odgajateljica i Maja Pirak, psihologinja, inače vanjska suradnica vrtića u ovom projektu.

Inače, radionice za roditelje Rastimo zajedno u Pahuljici se provode od 2010. godine. Do sada je radionice prošlo devet skupina roditelja, odnosno ukupno 82 roditelja. Radionice se sastoje od 11 radionica na kojima roditelji uz razgovore, izmjenu iskustava, mini predavanja, vježbe i filmove povećavaju svoje roditeljske kompetencije, razvijaju vještine potrebne za uspješno roditeljstvo i promišljaju o sebi kao roditelju.

Dječji vrtić „Pahuljica“ roditeljima, osim radionica „Rastimo zajedno“, nudi i radionice "Rastimo zajedno plus" za roditelje djece s teškoćama te radionice za očeve Klub očeva „Rastimo zajedno“ koje također vode educirani tim voditeljica.

Pročitano 2474 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1