Home Vijesti Veseli Badnjak na Trgu Municipium Arba

Veseli Badnjak na Trgu Municipium Arba

0
Veseli Badnjak na Trgu Municipium Arba

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

Bila je to ujedno i prigoda da se javnosti još jednom predstave oni rapski laureati koji su, nakon nominacije od strane TZG Raba, svoja priznanja dobili tijekom minule godine na razini Županije primorsko-goranske te na državnoj razini.

Prisjetimo se – u projektu “ČOVJEK KLJUČ USPJEHA” na razini Prmorsko-goranske županije u kategoriji “Djelatnik u ostalim uslužnim djelatnostima” nagrađen je gospodin Franjo Beg, poznati rapski barkarijol, koji već dugi niz godina naše goste svojom barkom vodi do predivnih skrovitih plaža i uvala.

Rab danas oglas

Također u projektu “ČOVJEK KLJUČ USPJEHA” na razini Primorsko-goranske županije, ali u ovom slučaju i na razini čitave Hrvatske u kategoriji “Čistač” nagrađen je gospodin Ivan Patalić iz komunalnog poduzeća Dundovo d.o.o. Rab. Svojim trudom i zalaganjem zasigurno je doprinio da naš grad blista i u ljetnim mjesecima kada kroz njega prođe na tisuće turista.

Turistička zajednica Kvarnera na nedavno održanim danima Kvarnerskog turizma dodijelila je i jedno posebno priznanje za poseban i trajan doprinos razvoju turizma, te za dugogodišnju, besprijekornu i inspirativnu suradnju, gospodinu Nedjeljku Mikeliću koji je za više od 17 godina, koliko je bio na čelu turističke zajednice grada Raba, dakle za vrijeme dok je do nedavno bio direktor, svojem gradu Rabu i otoku Rabu donio nagrade i priznanja koje je teško izbrojiti. Rab je, moglo bi se reći, u tom razdoblju, osvojio sve što se osvojiti moglo – Rab je bio ukupni pobjednik hrvatskog turizma „šampion turizma“, osvojio je prva mjesta u natjecanjima Turistički cvijet nekoliko puta, prvo mjesto Plavi cvijet nekoliko puta, a ukupno je samo u kategoriji Plavi cvijet osvojeno više od 50 priznanja. Ostvarene su i međunarodne nagrade Entente Florale, Quality Cost, te druga priznanja.

Trojici aplauzima dočekanih laureata, gradonačelnik je, uz čestitke, poklonio i prigodne poklone.

Svo to vrijeme u Ulici Biskupa Draga vrijedni članovi Udruga Komin, Dolin, Kampor, Tunera i hotelskog poduzeće Imperial, okupljenom mnoštu besplatno su dijelili za Badnjak pripremljenu bogatu gastro ponudu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime