Home Vijesti Osnovano Društvo prijatelja Hajduka Rab

Osnovano Društvo prijatelja Hajduka Rab

0
Osnovano Društvo prijatelja Hajduka Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}DPH Rab{/gallery}

Barbatska Udruga Komin odmah je izašla u susret davši DPH Rab svoj prostor na korištenje, što nimalo ne čudi ako se uzme u obzir da ionako većina članova Komina i ŠRD Dolina zdušno navija za Hajduk. Nakon dirljivog uvodnog govora Marija Antešića – Bonace, prešlo se na dnevni red te je jednoglasno izglasan statut Društva, izabran Nadzorni odbor te Upravni odbor. U NO su izabrani: Duje Vidas, Žarko Krstinić – Paž te Vlado Faflja, dok su u UO ušli: Marijo Antešić, Saša Vidas, Elvis Grce, Franjo Kordić, Danijel Gvačić, Denis Jakuc, Sebastijan Travaš, Danijel Beg te Marijo Pičuljan. Predsjednik UO te ujedno i likvidator udruge je Marijo Antešić, tajnik Saša Vidas, a dopredsjednik Elvis Grce.

Rab danas oglas

Dogovoreno da DPH Rab mora nastojati okupiti što više članova, osobito među “starijom populacijom” na Rabu, te nastaviti surađivati sa Torcidom Rab koja u najvećoj mjeri okuplja mlađu generaciju rapskih Hajdukovaca. Stim u vezi važno je napomenuti da je i Torcida Rab odigrala značajnu ulogu u osnivanju DPH Rab.

Najvažnije od svega, napominju u DPH Rab, jest ostvarivanje glavenih ciljeva društva među koje spada promicanje sportskog duha, sportskog navijanja, spriječavanje vandalizma u svim oblicima te sudjelovanje članstva DPH Rab u svim humintarnim aktivnostima na otoku Rabu, a i šire. Po osnivanju DPH uslijedilo je kratko druženje prijatelja Hajduka u prostoriji etno-muzeja Udruge Komin.

Nama, na kraju ne preostaje ništa drugo nego uz sportski pozdrav još jednom poručiti krilaticu koju svaki Hajdukovac ponosno ističe: Hajduk zivi vjecno – DPH Rab.

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime