Home Vijesti Priopćenje za medije s otkazane novinske konferencije GO SDP-a Rab

Priopćenje za medije s otkazane novinske konferencije GO SDP-a Rab

0
Priopćenje za medije s otkazane novinske konferencije GO SDP-a Rab

Foto: RabDanas

 

  • SOCIJALDEMOKRATSKA PARTIJA HRVATSKE – GRADSKA ORGANIZACIJA SDP RAB
  • Gornja ulica bb
  • 51280 Rab

 

Rab danas oglas

NOVINSKA KONFERENCIJA GRADSKE ORGANIZACIJE SDP RAB – RAB, 24. VELJAČE 2017.


Nikola Grgurić- gradonačelnik kojemu su svi drugi krivi dok on ne radi ništa

Gradonačelnik zaboravlja da je HDZ-RPS-HSS bio na vlasti u Vijeću Grada Raba i u mandatu 2013.- 2015., dok je dužnost gradonačelnika obavljala Rosanda Krstinić- Gušćić, te da je to Vijeće donosilo odluke i prihvaćalo Proračun. Pa ako kritizira bivšu gradonačelnicu neka zna da kritizira i svoje vijećnike jer su i oni tada bili na vlasti. Možda će mu uskoro i njegovi suradnici biti krivi za njegove odluke, a možda i stranački kolege jer trenutni gradonačelnik funkcionira na način da su svi drugi krivi dok on nije odgovoran za ništa. 

Kada se sluša odgovore trenutnog gradonačelnika na aktualnom satu Gradskog vijeća pomislio bi čovjek da je na Rabu SDP na vlasti koji je za sve kriv, valjda i za poskupljenje plina i struje kojeg je donijela HDZova vlada. A za ono što nije kriv lokalni SDP, kriva je županija. 

Ipak dobronamjerno ćemo podsjetiti gradonačelnika da su HDZ-RPS-HSS i on izazvali prijevremene izbore i da su on i HDZ-RPS-HSS na vlasti 2 godine pa bi bilo dobro da preuzme odgovornost za ono što radi i prima plaću. Ipak moramo biti svjesni da Gradonačelnik mora pričati o radu drugih, zato što o svome nema što za reći kada ni nije ništa napravio.

Projekt Donja ulica ništa, volonterski centar koji je najavljivao u kampanji ništa, uređenje Talasoterapije na Škveru ništa, kanalizacija ništa, sortirnica otpada ništa, Radna zona odustao, europski projekti odustao, novih projekata nema, zapošljavanje podobnih u velikom broju, uzrokovao brojne sporove protiv Grada koje ćemo najvjerovatnije mi otočani platiti, palme na otoku uništene. Jedino što mu se mora priznati da je u zadnje vrijeme počeo nešto raditi – “kupovati” glasove s novcima otočana i otočanki.

Organizacija par preplaćenih koncerata nije posao gradonačelnika, niti je njegov posao da zbog svoje prerevne “zabave” građankama i građanima ne čestita Novu godinu, niti je njegov posao da putuje službenim vozilom u privatne svrhe.

Sve dosadašnje gradonačelnike i gradska vijeća su dočekali dugovi, no nisu kukali nego su zasukali rukave i vraćali ih, a pritom su i stvarali nove projekte za razvoj otoka, ali očito su oni imali ono što sadašnji gradonačelnik nema viziju razvoja i znanje kako da to realiziraju. 

Stoga gradonačelniče za dobrobit Raba dajte više ostavku, krajnji je čas!

  • GO SDP Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime