Home Vijesti Otvoren sajam Relax Adria u Opatiji

Otvoren sajam Relax Adria u Opatiji

0
Otvoren sajam Relax Adria u Opatiji

Foto: RabDanas

 
Uz dobre želje svim turističkim djelatnicima koji su već krenuli ili tek kreću u novu sezonu, u Opatiji je otvoren sajam Relax Adria, prvi specijalizirani sajam opreme za bazene, wellnesse, plaže i uređenje okoliša.
 
Okupljenim turističkim djelatnicama koji su na sajam već prvoga dana stigli ne samo iz Istre i Kvarnera, svoje proizvode i usluge predstavlja više od 60 izlagača iz Hrvatske, Italije, Slovenije, Austrije, Švedske, Njemačke i Srbije, a mnogi proizvodi upravo ovdje doživljavaju i svoju hrvatsku premijeru.
 
Sajam Relax Adria će ponuditi i bogat program popratnih događanja. U petak, 31. ožujka od 15 sati u organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Rijeka održava se Forum obiteljskog smještaja Primorsko – goranske županije.
 
U subotu, 1. travnja predavanja će započeti u 10.30 sati predstavljanjem Sajma franšiza, a slijede teme o financiranju turističkih projekata putem EU fondova i državnih poticaja, te nove kreditne linije.
 
Posebno će zanimljiva biti predavanja o gradnji i održavanju bazena, produženju sezone uz hidromasažne bazene, te uređenju okoliša. Poslijepodnevni dio predavanja nastavlja se temom vođenja rezervacija, ponudom novih oblika aktivnog odmora kao i tematizacije i specijalizacije turističkih objekata.
 
Sajam je otvoren do subote, 1. travnja od 10 do 19 sati. Ulaz na sajam je besplatan za sve posjetitelje uz prethodnu prijavu na www.relaxadria.com.
 
{gallery}Sajam Relax Adria{/gallery}

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime