Home Vijesti Dan Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Dan Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

0
Dan Osnovne škole Ivana Rabljanina Rab

Foto: RabDanas

Na proslavi u prepunom BIC-u susreli smo brojne umirovljene djelatnike škole, a svojom su nazočnošću ovaj Dan škole uveličali i predstavnici gradske vlasti, predvođeni gradonačelnikom Nikolom Grgurićem. Uz prigodni scenski program u kojem smo vidjeli pjevačke, pjesničke, sviračke i glumačke dosege naših učenika, velik dio svečanosti protekao je u dodjeli nagrada posebno uspješnim učenicima, ali i nastavnicima te vanjskim suradnicima škole.

Ravnateljica Anamari Šarin istaknula je kako ovo obilje nagrada veseli jer su one doista zaslužene i iza svake stoji hvale vrijedan trud i postignutu rezultat. Uključivanje i odlasci na natjecanja još jednom su se pokazali pravom formulom za kvalitetno afirmiranje učenika, a preko njih i čitave škole i što je najbitnije učenici su doista postigli sjajne rezultate

Rab danas oglas

Gradonačelnik Grgurić posebno je čestitao učenicima na njihovim velikim uspjesima u protekloj školskoj godini, ali i na otvorenosti i spremnom iskazivanju vlastitih talenata kojima su doista oduševili sve prisutne u BIC-u.
Pridružujemo se čestitkama svim uspješnim učenicima, njihovim nastavnicima kao ali i čitavom osoblju OŠ Ivana Rabljanina Rab.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime