Home Vijesti Izvješće VOC-a Rab o izvršenim vatrogasnim intervencijama od 11. do 14. travnja 2017.

Izvješće VOC-a Rab o izvršenim vatrogasnim intervencijama od 11. do 14. travnja 2017.

0
Izvješće VOC-a Rab o izvršenim vatrogasnim intervencijama od 11. do 14. travnja 2017.

Foto: Izvor: VOC Rab

{gallery}VOC Rab{/gallery}

U srijedu 12. travnja 2017. vatrogasna postrojba DVD-a Rab uzbunjena je u 16:25 dojavom o požaru otvorenog prostora na području Barbata. Po dojavi na mjesto požara upućena su 3 vozila sa 14 vatrogasaca. Požar je ugašen u kratkom roku, a opožarena površina iznosi 20 m2. Požarom je bilo zahvaćena trava, nisko raslinje te dva stabla mladog bora i smreke. Do dolaska vatrogasdaca građani su se uključili u gašenje. Štete nema.

Rab danas oglas

U četvrtak 13. travnja 2017. vatrogasna postrojba DVD-a Rab izvršila je osiguranje medicinskog leta, da bi odmah iza pola noći u petak 14. travnja 2017. Vatrogasni operativni centar Rab (VOC Rab) bio uzbunjen u 00:10 dojavom o prometnoj nesreći u kojoj je vozilo sletjelo u more u gradskoj luci Rab. Po dojavi upućena su 2 vozila i 7 vatrogasaca. 

Do dolaska vatrogasaca, vozač vozila već je izvučen i iz vozila i iz mora. Vatrogasci su izvršili postavljanje eko brane u svrhu spriječavanja istjecanja goriva i ulja iz vozila, a u čemu su koristili plovilo KPA Amfora Rab dok su same brane posuđene od Lučke uprave Rab i INA d.d.. Izvlačenje vozila iz mora očekuje se tokom prijepodnevnih sati.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime