logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Nedjelja, 14 Svibanj 2017 17:39

Padobranci Aerokluba Cumulus doskocima na igralište "Blato" zaključili program obilježavanja Dana grada Raba

Autor:
Ocijeni sadržaj
(4 glasa/-ova)
Padobranci Aerokluba Cumulus doskocima na igralište "Blato" zaključili program obilježavanja Dana grada Raba Foto: Hrvoje Hodak

Danas je oko podneva po prekrasnom vremenu, atraktivnim padobranskim skokovima s visine 2.500m iznad rapske luke, započela zadnja točka bogatog programa obilježavanja Dana grada Raba.

Na zelenu površinu rapskog nogometnog igrališta Blato, točno u podne, doskočila je prva skupina od četiri padobranaca Aerokluba Cumulus, a avion se odmah uputio po još jednu skupinu na krčki aerodrom. Iako je raspored polijetanja s piste na Krku ponešto poremetio očekivano trajanje cijelog događanja, oko 13 sati nad Rabom su se otvorila još tri padobrana s četiri padobranaca. Naime u tandemskom skoku s Goranom Ratkajcem sudjelovala je i članica rapskog ogranka AK Cumulus Lidija Keko kojoj je ovo bio sedmi skok padobranom.

Na igralištu Blato uz glavnog logističara i predsjednika Aerokluba Cumulus Rab Ivicu Jurešu, Andreju Krstinić i ostale članove kluba, padobrance su dočekali gradonačelnik Raba Nikola Grgurić i direktorica Ureda TZG Raba Ivana Matušan, a svakako treba reći i to da su u financiranju ovog atraktivnog sportskog događanja pomogli TZG Raba i Udruženja obrtnika Rab.

Pročitano 3497 puta
Hrvoje Hodak

Urednik web portala Rab Danas i časopisa Rapski list

www.facebook.com/rapskilist | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1