Home Vijesti VJERNI GOSTI – Prije 40 godina nakon “probnog” dolaska na Rab za Moniku i Lothara otpala Španjolska

VJERNI GOSTI – Prije 40 godina nakon “probnog” dolaska na Rab za Moniku i Lothara otpala Španjolska

0
VJERNI GOSTI – Prije 40 godina nakon “probnog” dolaska na Rab za Moniku i Lothara otpala Španjolska

Foto: Foto: Ivica Hodak

{gallery}Vjerni gosti – MINDT{/gallery}

Gospodin Lothar je u svoje, i u ime svoje supruge, između ostalog rekao:

Rab danas oglas

„Do 1977. godine redovito smo na godišnji odmor odlazili u Španjolsku, a onda smo te godine, na neki način probno, rezervirali smještaj kod jedne obitelji na Rabu. Međutim, kad smo se pojavili kod te obitelji doznali smo da su zanemarili našu rezervaciju i mjesta za nas kod njih više nije bilo. No, na našem primjeru pokazala se točnom ona izreka kako nije baš svako zlo za zlo, dapače, bila je to za nas sretna okolnost jer smo uspjeli dobiti smještaj kod obitelji Ivana i Ruže Grce u Barbatu. Njihovo gostoprimstvo i godinama stvarano prijateljstvo, uz ljepote ovog otoka, bile su dovoljne da smo njima i otoku Rabu ostali vjerni, sada već 40 godina za redom.”

Kao što smo već napisali, u zahvalu za tu njihovu dugu vjernost i iskreno prijateljevanje s Rabom, čelnici TZG Raba uručili su im Plaketu i prigodne poklone, a Monika i Lothar su se zadovoljni upisali u već treću knjigu u koju se upisuju gosti koji na Rab redovito dolaze 30, 40 i više godina.

U ulozi domaćina obitelji Mindt na današnjem je primanju bio sin Ivana i Ruže Grce, Ivica koji nam je rekao da se broj njihovih dolazaka na Rab posljednjih godina još povećao, jer na otok sada stižu i po dva puta godišnje.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime