logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

IMP2022 Gif animacija

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Srijeda, 07 Lipanj 2017 11:48

VJERNI GOSTI - Prije 40 godina nakon "probnog" dolaska na Rab za Moniku i Lothara otpala Španjolska

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
VJERNI GOSTI - Prije 40 godina nakon "probnog" dolaska na Rab za Moniku i Lothara otpala Španjolska Foto: Ivica Hodak

Danas su u Uredu Turističke zajednice Grada Raba, direktorica Ureda TZG Ivana Matušan i voditelj marketinga Luka Perčinić, njemačkom bračnom paru Moniki i Lotharu Mindt, uručili Plakete i prigodne poklone kao znak zahvalnosti na njihovoj 30 godina dugoj vjernosti Rabu.

Gospodin Lothar je u svoje, i u ime svoje supruge, između ostalog rekao:

„Do 1977. godine redovito smo na godišnji odmor odlazili u Španjolsku, a onda smo te godine, na neki način probno, rezervirali smještaj kod jedne obitelji na Rabu. Međutim, kad smo se pojavili kod te obitelji doznali smo da su zanemarili našu rezervaciju i mjesta za nas kod njih više nije bilo. No, na našem primjeru pokazala se točnom ona izreka kako nije baš svako zlo za zlo, dapače, bila je to za nas sretna okolnost jer smo uspjeli dobiti smještaj kod obitelji Ivana i Ruže Grce u Barbatu. Njihovo gostoprimstvo i godinama stvarano prijateljstvo, uz ljepote ovog otoka, bile su dovoljne da smo njima i otoku Rabu ostali vjerni, sada već 40 godina za redom."

Kao što smo već napisali, u zahvalu za tu njihovu dugu vjernost i iskreno prijateljevanje s Rabom, čelnici TZG Raba uručili su im Plaketu i prigodne poklone, a Monika i Lothar su se zadovoljni upisali u već treću knjigu u koju se upisuju gosti koji na Rab redovito dolaze 30, 40 i više godina.

U ulozi domaćina obitelji Mindt na današnjem je primanju bio sin Ivana i Ruže Grce, Ivica koji nam je rekao da se broj njihovih dolazaka na Rab posljednjih godina još povećao, jer na otok sada stižu i po dva puta godišnje.

Pročitano 2949 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1