Home Vijesti Grad Rab – Demanti informacije iznesene u radijskom sučeljavanju dvojice kandidata za gradonačelnika Raba

Grad Rab – Demanti informacije iznesene u radijskom sučeljavanju dvojice kandidata za gradonačelnika Raba

0
Grad Rab – Demanti informacije iznesene u radijskom sučeljavanju dvojice kandidata za gradonačelnika Raba

Foto: Foto: RabDanas

Poštovani,

gostujući u petak 19. svibnja 2017. godine u emisiji Radio Raba na sučeljavanju kandidata za gradonačelnika, Nenad Debelić je tijekom rasprave i iznošenja planova vezanih za projekt doma za starije i nemoćne osobe, iznio niz netočnih i neistinitih informacija.

Rab danas oglas

Tako je u više navrata naglasio kako je Primorsko–goranska županija Gradu Rabu, nakon stupanja Nikole Grgurića na dužnost gradonačelnika u ožujku 2015. godine, nudila rješenje po tom pitanju, što je on navodno odbio.

Sa ciljem točnog i potpunog informiranja javnosti, Grad Rab je istoga dana županu Primorsko-goranske županije uputio dopis u kojem se zatražilo očitovanje o navodnom nuđenju rješenja i slanju dopisa Gradu Rabu tijekom 2015. godine, a vezano uz mogućnost umrežavanja doma za starije i nemoćne osobe.

U svojem odgovoru, kojeg je ispred Primorsko-goranske županije potpisala zamjenica župana Marina Medarić, jasno i nedvosmisleno je navedeno kako Županija tijekom 2015. godine nije Gradu Rabu dostavila nikakav dopis ili poziv za umrežavanje doma za starije i nemoćne osobe na Rabu.

Spomenuti odgovor potvrđuje kako navodi Nenada Debelića nisu bili istiniti.

Grad Rab

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime