logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 746
Srijeda, 28 Lipanj 2017 20:11

Jürgen i Tajana Bauer Rabu se vraćaju već 43 godine

Napisao/la
Ocijeni sadržaj
(1 glas)
Jürgen i Tajana Bauer Rabu se vraćaju već 43 godine Foto: Ivica Hodak

- Na Rab sam s roditeljima prvi puta stigao 1974. kao 14-godišnjak. Sjećam se da smo prenoćili u jednom hotelu samo tu jednu i prvu noć. Već sljedećeg dana našli smo se u privatnom smještaju kod obitelji Tonšić u Barbatu i ostali Rabu, Barbatu i obitelji Tonšić vjerni pune 43 godine, rekao je gospodin Jürgen Bauer na početku primanja, koje je za njega i njegovu suprugu, gospođu Tajanu, priređeno u Uredu Turističke zajednice Grada Raba. 

Naime, Turistička zajednica Grada Raba već niz godina organizira primanja i uručuje plakete i prigodne poklone, za one goste koji na Rabu ljetuju redovito 30, 40 i više godina.

Kada je riječ o bračnom paru Jürgenu i Tajani Bauer iz njemačkog grada Revensburga to tim više vrijedi, jer ne samo da su Rabu kao gosti vjerni već pune 43 godine, nego kroz sve te godine na Rabu, zahvaljujući njima, ljetuje i njihova brojna bliža i daljnja rodbina, a tradicija dolazaka na Rab očito je prešla i s koljena na koljeno, jer na Rab već dolaze i njihovi unuci.

Osim toga, rekli su nam domaćini Bauerovih, bračni par Dragica i Vladimir Tonšić, koji su kroz sve ove godine postali i njihovi istinski prijatelji, u posljednje vrijeme Tajana i Jürgen dolaze na Rab redovito dva puta godišnje i na otoku svaki puta ostanu po dva tjedna.

Na primanju u Uredu Turističke zajednice Grada Raba plaketu i prigodne poklone uručili su im direktorica Ureda TZG Ivana Matušan i voditelj marketinga TZG Raba Luka Perčinić.

Pročitano 3446 puta

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1