Home Vijesti Zahvala za vjernost Rabu – Valpurga i Helmut Gmoser već 30 godina ljetuju kod Matušanovih u Supetarskoj Dragi

Zahvala za vjernost Rabu – Valpurga i Helmut Gmoser već 30 godina ljetuju kod Matušanovih u Supetarskoj Dragi

0
Zahvala za vjernost Rabu – Valpurga i Helmut Gmoser već 30 godina ljetuju kod Matušanovih u Supetarskoj Dragi

Foto: Foto: Ivica Hodak

{gallery}Gosti Gmoser{/gallery}

Na jučerašnjem primanju u Uredu TZG Raba u glavnoj ulozi bili su gospođa Walpurga i  gospodin Helmut Gmoser, bračni par iz Austrije, i ništa manje važni njihovi domaćini iz Supetarske Drage Gordana i Žarko Matušan.

Rab danas oglas

Kako su sami kazali, na Rab su prvi puta došli 1987. godine i od onda sve do današnjih dana ostali su vjerni Rabu, točnije Supetarskoj Dragi i svojim domaćinima i prijateljima Gordani i Žarku Matušanu.

Neizostavno na ovaj prekrasni otok dolazimo svake godine. Na njemu smo bili i u vrijeme vaše povijesne oslobodilačke akcije „Oluje“. Nismo bili u strahu, ali smo, da bi udovoljili mojoj uplašenoj majci tada na Rabu boravili samo tri dana. Taj smo „manjak“ u narednim godinama vrlo brzo nadoknadili, rekao nam je gospodin Helmut Gmoser.

I bračni par Gmoser upisao se u sada već treću veliku knjigu vjernih gostiju koji na Rab dolaze 30 i više godina zaredom. TZG Raba, počevši od 2002. godine, nastoji tako na simboličan način ovim dragim ljudima iskazati veliku zahvalnost spram njihove ustrajnosti u redovotim dolascima i duboke povezanosti s otokom Rabom i njegovim ljudima.

Luka Perčinić, voditelj marketinga TZG Raba nakon srdačnog razgovora s ovim činom ugodno iznenađenim bračnim parom Gmoser, uručio im je i Plaketu zahvale za 30 godina vjernosti Rabu uz niz prigodnih poklona, poželjevši da se i idućih godina iznova susrećemo na otoku Rabu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime