Home Vijesti Romantična večer u smiraj ljeta uz koncert Tamare Galović i njene gošće Elme Burnić

Romantična večer u smiraj ljeta uz koncert Tamare Galović i njene gošće Elme Burnić

0
Romantična večer u smiraj ljeta uz koncert Tamare Galović i njene gošće Elme Burnić

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

{gallery}Tamara Elma{/gallery}

U fluktuaciji publike kroz večer svatko je pronašao neku pjesmu za sebe. Bilo je divno vidjeti oduševljeno pljeskanje starijeg bračnog para koji je uživao u jazz standardima iz njihove mladosti. Blues, sevdah, autorske pjesme kantautorice Elme Burnić, trenutni hitovi s radija u jazz ruhu oduševljavali su kako domaću tako i stranu publiku. Stalni obožavatelji Tamare i Elme komentirali su da njihovo pjevanje nikad boljim nisu čuli nego u ovoj posljednjoj noći kolovoza.

Rab danas oglas

Koliko su glasovno kompatibilne i usklađene iskazali su u odličnim duet numerama. Svoju profesionalnost su dokazale i brzom promjenom repertoara na kraju koncerta prilagođavajući ju publici koja se rasplesala i raspjevala tražeći od umjetnica bis. Još jedan uspješan koncert završio je nešto malo iza ponoći, a bodrenje i zviždanje Nijemaca potvrđuju unisono oduševljenje Tamarinim nastupom i nastupom njene gošće.

Napomenimo i to da su nakon koncerta stranci prilazili pjevačicama čestitajući im na vrsno otpjevanim pjesmama. Vraćajući se, pred Moderato Caffeom susreli smo Gorana Ćuka koji standardno četvrtkom organizira koncerte u kultnom kafiću. Ovaj put, još uvijek prepuna terasa publike, svjedočila je još jednom odličnom gitarističkom koncertu Brune Mičetića i Krunoslava Bagarića. U nemogućnosti bilociranja, odlučili smo se za Tamarin koncert, a Brunu ćemo poslušati već uskoro u sklopu nadolazećeg Rab Jazz Festivala koji počinje 6. rujna.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime