logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

Gif animacija za zapoljavanje 2000x240px

 

Utorak, 05 Rujan 2017 10:36

Medijski vjetar u jedrima 2. Rab Jazz Festivala!

Autor:
Ocijeni sadržaj
(1 glas)

2. Rab Jazz Fest samo što nije počeo! Koliku je pažnju medija, dovođenjem ponajboljih jazz izvođača u Hrvatskoj i u regiji, skrenuo na sebe vidljivo je već i iz gostovanja organizatora i pokrovitelja u udarnim terminima Hrvatskog radija i televizije.

 

U nedjelju 03. rujna u emisiji "Cro jazz" na valovima 3. programa HR-a kod urednika Davora Hrvoja gostovali su i o programu govorili gradonačelnik Raba Nikola Grgurić, umjetnički ravnatelj Bruno Mičetić i jedan od idejnih začetnika, Goran Ćuk, a u ponedjeljak emisija Dobro jutro Hrvatska ugostila je umjetničkog ravnatelja Rab Jazz Festivala Brunu Mičetića i ravnateljicu POU Rab Katarinu Ribarić

Bruno Mičetić i Luka Veselinović uživo u emisiji Dobro jutro Hrvatska

 Rab Jazz Festival prisutan je u medijima i kroz brojne najave i intervjue objavljene u najjačim hrvatskim News-portalima i novinskim izdanjima.

Tako primjerice MIXER.HR donosi najavu 2. Rab Jazz Festa pod naslovom: Drugo izdanje Rab Jazz Festa uz još atraktivniji dnevni program, navodeći kako Rab ovog rujna još jednom postaje velika pozornica na otvorenom uz najsadržajniji otočni jazz festival – Rab Jazz Fest! 

Nakon uspješnog prvog izdanja festivala koje je prošle godine posjetilo više od 2000 domaćih i stranih ljubitelja jazza, Grad Rab kao organizator festivala na svoje ulice i trgove dovodi atraktivna glazbena imena koja će i ovog ljeta Rab učiniti nezaobilaznom destinacijom vrhunske zabave.

U emisiji "Cro jazz" na valovima 3. programa HR-a kod urednika Davora Hrvoja

Respect!

Svojim drugim izdanjem Rab Jazz Fest svakako potvrđuje svoj status primorske meke razigrane autorske jazz scene. Tako će i ovog ljeta u razdoblju od 6. – 9. rujna, tokom četiri koncertne večeri, otok Rab pokazati svu posebnost ljetne pozornice u gradu bogatog povijesnog i kulturnog nasljeđa. Uz izvanredne Chewbakka 4, Vedran Ružić Trio i Bruno Mičetić Trio, glazbenu sliku drugog Rab Jazz Festa upotpuniti će nastupi nedavno najavljenih eminentnih imena domaće i regionalne jazz scene – Big Band RTV Slovenija, Joe i Lela Kaplowitz, Veselino Jazz Project, Renata Sabljak i Cubismo!

Rapska gradska jezgra i ovog će ljeta oživjeti u šarolikom festivalskom duhu uz još atraktivniji dnevni program. Prekrasne ljetne pozornice parka Dorka, Ljetnog kina, atraktivne Vile Antoniette, prostora ispod zvonika sv. Ivana Evanđeliste i rapskih trgova ugostit će zanimljive glazbene izvođače i kroz 8 koncerata ponuditi doživljaj za pamćenje.

 

Jam sessioni u Caffe Baru “Moderato” i Beach Baru “Banova vila”

Nakon najavljenih koncerata, glazbene večeri nastavljaju se razigranim jam sessionima u Caffe Baru “Moderato” te Beach Baru “Banova vila” gdje će glazbenici nastaviti zbrajati kilometre odsviranih nota zanoseći publiku u kolektivnim jazz improvizacijama. Intimnu atmosferu publike i jazz glazbenika ove godine možete očekivati i na diskretnom „jazz pikniku” na jutarnjem “Breakfast Jazz” programu u 10:00 sati na istim lokacijama.

Rab Jazz Festival, je nešto što ima potencijal da poraste u veliko i lijepo! Ove godine smo zajedničkim trudom organizatora festival digli na još jednu razinu više, uz broj imena i sudionika na festivalu te uz jam sessione. Rab još jednom pokazuje da je pravi domaćin te da polako postaje odredište na koje ljubitelji dobre glazbe rado dolaze i uživaju“, poručio je umjetnički ravnatelj festivala Bruno Mičetić.

Rab Jazz Festival održat će se u organizaciji i pod pokroviteljstvom Grada Raba, Pučkog otvorenog učilišta Rab i Turističke zajednice Grada Raba te pod sponzorstvom Valamara Hotels & Resorts. Medijski pokrovitelji su Mixer.hr, Novi list, Pozitiv tv, portal Rab danas, Radio Rab i SEEbiz.

Pročitano 1576 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1