Home Vijesti INGRID i KARL DIETER ZAPF ponosni na svojih jubilarnih 40 godina vjernosti Rabu

INGRID i KARL DIETER ZAPF ponosni na svojih jubilarnih 40 godina vjernosti Rabu

0
INGRID i KARL DIETER ZAPF ponosni na svojih jubilarnih 40 godina vjernosti Rabu

Foto: Foto: Ivica Hodak

 

Tri generacije obitelji Zapf kod tri generacije obitelji Pahljina

Na primanju za bračni par Ingrid i Karla Dietera Zapfa u Uredu Turističke zajednice Grada Raba, na kojem im je uručena Plaketa zahvale za dugogodišnju vjernost Rabu uz prigodne poklone, simpatični gospodin Karl Dieter, rekao nam je između ostalog, da su na Rab prvi puta stigli 1977. godine i nastavio: – Prvih 4 ili 5 godina mijenjali smo svoje domaćine, da bi onda u posljednjih 35 godina postali i ostali osim Rabu, vjerni i obitelji Pahljina, najprije kod Dorice i, nažalost nedavno preminulog Josipa, zatim smo godinama bili stalni gosti obitelji njihova sina Anđela, a sada smo i nadalje gosti kod obitelji Pahljina, ali kod njihove treće generacije, Ervine i Marina, rekao nam je gospodin Zapf.

Rab danas oglas

– Riječ je o divnim ljudi koji su već praktički dio naše obitelji, kazao nam je Marin Pahljina, bili su nam na vjenčanju, a u 40 godina Rab su posjetili 58 puta. Dolaze čak i u berbu maslina na Rab.

A kad smo već spomenuli tri generacije domaćina, treba odmah reći i to da su Ingrid i Karl Dieter posebno ponosni što zahvaljujući njihovoj kćerki i unučadi s kojom ih je ona podarila, Rab sada već posjećuje i treća generacija obitelji Zapf. 

Uz bračni par Zapf na primanju u Uredu TZG-a nalazio se njihov domaćin Marin Pahljina s kćerkom Sarom i šogorom Valterom Stojnšekom, dok ih je sve skupa u ime TZG Raba lijepo ugostio Luka Perčinić, voditelj marketinga Turističke zajednice Grada Raba.

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime