Home Vijesti “Iza najtamnijih oblaka kriju se najljepše duge” – Mi nikada nećemo zaboraviti Vašu velikodušnost!

“Iza najtamnijih oblaka kriju se najljepše duge” – Mi nikada nećemo zaboraviti Vašu velikodušnost!

0
“Iza najtamnijih oblaka kriju se najljepše duge” – Mi nikada nećemo zaboraviti Vašu velikodušnost!

Foto: RabDanas

 

Kao roditelj smatraš da si ti ta osoba koja uči svoje dijete životu, ali kad se nađeš u situaciji koja je nas snašla, shvatiš da tvoje dijete uči tebe životu. Dijete je to koje te uči kako se boriti, kako cijeniti male stvari u životu te kako s osmijehom prolaziti kroz borbu.

Rab danas oglas

I premda neminovno shvaćaš kako ne znaš što život nosi, još uvijek nisi svjestan koju snagu čovjek posjeduje u sebi. Kao roditelj smatraš da si ti ta osoba koja uči svoje dijete životu, ali kad se nađeš u situaciji koja je nas snašla, shvatiš da tvoje dijete uči tebe životu. Dijete je to koje te uči kako se boriti, kako cijeniti male stvari u životu te kako s osmijehom prolaziti kroz borbu.

Stoga bismo se ovim putem htjeli zahvaliti gradonalčeniku Grada Raba Nikoli Grguriću, udrugama „Komin“, „Dolin“, TZ grada Raba, OŠ Ivana Rabljanina Rab, Rapskoj plovidbi d.d., svim ostalim udrugama i mještanima otoka Raba koji su otvorili svoja srca i olakšali nam jednu stranu života dok smo boravili uz svoju djecu pružajući im potporu i utjehu. Istovremeno Maja je, suočena s bolešću tijekom trudnoće, uspjela na svijet donijeti novi život.

Riječ „HVALA“ nam zvuči mala i nedostojna onih emocija koje osjećamo prema svima vama. Još jednom se iskreno zahvaljujemo svima od srca što ste pokazali velikodušnost. Većina će zaboraviti što se dogodilo i nastaviti sa svojim životima, što je i normalno, ali vjerujte nam, mi nikad nećemo.

 

Vaši:

  • Marijana, Nino, Eni i Rino Bravarić
  • Željka, Tomica, Mihaela i Tara Peran
  • Maja, Robert, Lovre, Erin i Leon Bošnjak

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime