logo mix

Rab Danas

Nezavisni internetski portal otoka Raba

OLUJIC 1400X179

 

Srijeda, 06 Prosinac 2017 14:28

Rapsko prijepodne u znaku dječje radosti povodom blagdana sv. Nikole

Autor:
Ocijeni sadržaj
(2 glasa/-ova)
Rapsko prijepodne u znaku dječje radosti povodom blagdana sv. Nikole Foto: Hrvoje Hodak

Sveti je Nikola u danas prijepodne bio izuzetno aktivan po čitavom otoku Rabu. Uz vesele prigodne pjesme, predstave, igrokaze i recitacije, prštilo je sve od dječje radosti i napetog iščekivanja. Mi smo ove godine bili na rivi ispred Trga Municipium Arba do koje je, u organizaciji Dječjeg vrtića „Pahuljica“, Sv. Nikola doplovio barkom, baš onako kako i priliči svecu i zaštitniku pomoraca.

 

Na rivi su ga dočekala djeca iz matičnog vrtića te PO Supetarska Draga kao i djeca koja ne pohađaju vrtić, a žive na području Palita, grada i Supetarske Drage

Uz zvukove Limene glazbe DVD-a Rab omiljeni svetac djece otpraćen je do pozornice gdje su kratki prigodni program vodile odgajateljice Iva Dumičić i Jelena Pičuljan, a uz tehničku podršku vrtićkog domara Zdravka Ribarića Pavice. Ugodno druženje uz nekoliko pjesama zaokružio je i sv. Nikola s obećanjem da će nam doći i iduće godine. Poklone za vrtićku djecu ostavio je u vrtiću, a djeci koja ne pohađaju vrtić poklone je podijelio na samom trgu. Dječje veselje upotpunio je i miris frita i toplog čaja.

Hvala svima koji su pomogli u organizaciji ovog događaja – Gradu Rabu, komunalnom poduzeću Dundovo, komunalnom redaru i policiji, limenoj glazbi, Danijelu Kaloćiri i Danijelu Potočnjaku te ugostiteljima na trgu.

  • Dječji vrtić Pahuljica
Pročitano 2503 puta
Rab Danas

Nezavisni portal otoka Raba - Uvijek na Vašoj strani!

Facebook stranica: www.facebook.com/rapskilist | Pošalji e-mail: rabdanas@gmail.com

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Contact Details

  • Mobile
    095 900 5450

Social Profiles

 

 RAT1 600

seakayakcroatia

 

BANNER350 BarbaSIME1