Home Vijesti Radosni božićni koncert učenika OGŠ I. M. Ronjgov – podružnica Rab

Radosni božićni koncert učenika OGŠ I. M. Ronjgov – podružnica Rab

0
Radosni božićni koncert učenika OGŠ I. M. Ronjgov – podružnica Rab

Foto: Foto: Hrvoje Hodak

 

{gallery}OGS bozicni 2017{/gallery}

Rab danas oglas

Koncert je iznimno, zbog renoviranja dvorane Zimskog kina Rab, ove godine premješten u – za zimske uvijete sviranja malo prehladnu – crkvu sv. Križa na Gornjoj ulici, no uz malo prethodnog zagrijavanja i veliku skrb profesorica i profesora rapske glazbene škole, ugrijani glasovi i marljivim vježbanjem uigrani prsti naših učenika-glazbenika podarili su mnogobrojnoj publici veliko božićno glazbeno veselje.

S obzirom da prof. Danijela Škarić zbog bolesti ovoga puta nije mogla prisustvovati koncertu, umjesto nje izvrsnim izvedbama pjevačkog zbora OGŠ ravnali su prof. Nataša Balyk i prof. Nereo Arbula. Nakon lijepog i božićno obojanog zborskog programa, uslijedili su raznovrsni instrumentalni nastupi rapskih klavirista, mandolinista, harmonikaša, klarinetista, gitarista i saksofonista, a neke od njih za klavirom su pratile profesorice Alemka Host i Julija Dumić.

Obilje aplauza zaslužili su svi – i učenici i profesori – a mi ćemo im, uz čestitke na svemu što su do sada postigli i koncertnim nastupima pokazali, svima poželjeti sretan Božić i još uspješniju i glazbom ispunjenu 2018. godinu.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime