Home Vijesti Uspješno završen Rab Fashion Show 2015

Uspješno završen Rab Fashion Show 2015

0
Uspješno završen Rab Fashion Show 2015

Foto: Info desk Rapskog lista / Redakcijska vijest

Kolekcijom ljetnih haljina Design Stehlik najbolje je prikazana ljubav prema bojama dizajnerice Anje Stehlik. Cijela kolekcija odiše interesantnim kombinacijama boja i materijala, pa u njima ponajprije vidimo mlade djevojke u ljetnim večerima i izlascima.

Modna kuća Nebo je predstavila kolekciju dnevnih i večernjih haljina i kombinezona. Kreacije su namijenjene ženama različitih generacija, ali sličnog duha. Odlikuju ih samozatajni luksuz i rafinirana elegancija, ženstvenost i bezvremenski glamur, ali i udobnost, vrhunske tkanine i kvaliteta izrade.

Rab danas oglas

Patrizia Milani, naša poznata, svestrana i kreativna istarska poduzetnica, svoju kolekciju torbi pod nazivom Concrete, je i sama predstavila, zajedno sa našim mladim snagama, manekenkama iz Zagreba. Concrete torbe stvorene su za modno osviještene, poslovne, zabavne i svestrane, uspješne žene. Specifične su i zbog jednostavnosti, jednobojnosti, za poslovne žene, dok je za mlade, željne zabave i noćnih izlazaka, tu kolekcija šarenih i blještavih torbi.

Cijeli program upotpunili su DJ Pick A Boo i Boris Time Violin, svojim predobrim izvedbama na električnoj violini. Barmenske atrakcije, u pravom smislu riječi, pokazali su nam u Flyer Show-u vrhunski rapski barmeni Skoblar i Španjol. Sve su burnim aplauzima popratili posjetitelji eventa.

Večer puna elegancije, ženstvenosti, mladosti modela Lee Vlašić, Klare Radeljak, Dore Resanović i Petre Dimić, pa i smijeha, muzike i ovacija gostiju, trajala je do kasnih večernjih sati, a održana je pod pokroviteljstvom Grada Raba i TZ Grada Raba. Sam gradonačelnik Raba, Nikola Grgurić, počastio nas je svojom prisutnošću i time još više dao na važnosti jednom ionako velikom modnom događaju za Rabljane i njihove goste. Još jedna večer o kojoj će se, vjerujemo, danima pričati završila je uspješno, a odmah po završetku ljeta, Marijan Benić, iz agencije PEP-PY, Soundland Production, kao glavni organizator u suradnji sa Sanjom Mlinarić i Sandrom Pende iz agencije Dreamday Couture, započinju pripreme za Rab Fashion Show 2016., za koji ne sumnjamo da će nas sve oduševiti kao i svaki put.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime