Home Vijesti MNK RAB – MNK NOVI MAROF 7:3 – Izvrsno drugo poluvrijeme rapskog drugoligaša za potpuni rezultatski preokret

MNK RAB – MNK NOVI MAROF 7:3 – Izvrsno drugo poluvrijeme rapskog drugoligaša za potpuni rezultatski preokret

0
MNK RAB – MNK NOVI MAROF 7:3 – Izvrsno drugo poluvrijeme rapskog drugoligaša za potpuni rezultatski preokret

Foto: Foto: Hrvoje Hodak & MNK Rab

 

Naime, za domaćina nije dobro krenulo. Nakon mlakog ulaska u utakmicu te nekoliko propuštenih prilika i odličnih obrana gostujućeg vratara Puškadije, gosti dolaze u vodstvo preko Hučića u 5. minuti. Domaćini niti nakon toga nemaju rješenja za gostujućeg vratara koji je zaključao vrata obranivši izgledne prilike domaćih igrača. Potom novi šok za domaćina, gostujući igrač Marić u 10. minuti zabija za 0:2. Niti nakon minute odmora domaći igrači nisu pružili igru kojom bi se vratili u utakmicu već je do kraja poluvremena Novi Marof povećao prednost na 0:3 preko Šinjoria. S tim se rezultatom otišlo na odmor.

Rab danas oglas

 

U drugo poluvrijeme kao da je Rab ušao s drugom ekipom. Naime, zaigrali su puno žustrije i bolje te su odmah početkom drugog poluvremena u 21. minuti smanjili na 1:3 preko Bega. Domaćini su nastavili u istom ritmu, a u 25. minuti gostujući vratar u šest metara ruši domaćeg igrača Ivča, nakon čega suci dosuđuju penal. Siguran izvođač za 2:3 je Beg. Poneseni rezultatom i publikom Rabljani se u potpunosti vraćaju u igru kada Belobrajdić u 31. minuti zabija za 3:3, a potom i Lušić za 4:3 u 32. minuti. Gosti su imali priliku vratiti se u utakmicu u 34. minuti kada su, nakon šestog prekršaja domaćina, imali slobodan udarac s deset metara. Međutim, domaći vratar Kaštelan uspješno brani udarac Marića. I kako to biva u nogometu, nakon propuštene prilike gostiju, domaćin u prvom slijedećem napadu u 35. minuti preko Belobrajdića zabija za 5:3, te riješava pitanje pobjednika. Do kraja utakmice domaćini povećavaju svoje vodstvo, najprije u 37. minuti preko Pičuljana dok za konačnih 7:3 u 38. minuti zabija trostruki strijelac na utakmici Antonio Belobrajdić

 

Antonio Belobrajdić – trostruki strijelac na utakmici 

 

Ovom pobjedom MNK Rab zadržao je priključak u gornjem dijelu tablice te se približio Novom Marofu na jedan bod zaostatka. U slijedećem kolu MNK Rab očekuje teško gostovanje u Zagrebu kod lidera prvenstva MNK Zagreb 92.

 

Prije početka prvenstvene utakmice u 15,00 sati odigrane su i utakmice mlađih uzrasta škole nogometa gdje rezultat nije bio primaran, barem ne organizatorima. U sat vremena odigran je mini turnir između članova škole nogometa razvrstane u tri ekipe. Bio je lijepo vidjeti mlađe uzraste kako sa žarom i borbenošću na terenu pokazuju znanje igranja malog nogometa pred svojim roditeljima koji su ih glasno bodrili s tribina. Pokazalo se da Rab ima sigurnu nogometnu budućnost i da će današnji sudionici utakmica škole nogometa u budućnosti predstavljati svoj Otok igrajući za seniore naših klubova.

 

 

 

 

 

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime