Home Vijesti Natura Rab – srce i ljubav utkani u obiteljsku tradiciju

Natura Rab – srce i ljubav utkani u obiteljsku tradiciju

0
Natura Rab – srce i ljubav utkani u obiteljsku tradiciju

Foto: RabDanas

U nedjelju 19. srpnja predvečer Kaštelani su učinili još jedan korak u daljnjem razvijanju svoje stoljeće duge obiteljske tradicije, otvorivši uz svoju dosadašnju barbatsku trgovinu novi “BIG bio SHOP” koji se, zahvaljujući arhitektici Gordani Oštrić, autorici idejnog riješenja čitavog kompleksa gospodarstva Natura Rab, doista lijepo uklopio u prostor.

Okupilo se na otvaranju ove nove trgovine mnoštvo prijatelja, susjeda, gostiju, predstavnika lokalne vlasti, Turističke zajednice Grada Raba, kolega vinara, predstavnika izvođača radova, a svemu je svojim pjevanjem dodatni svečani karakter dala i klapa Eufemija.

Rab danas oglas

Da se radilo o vrlo emotivnom trenutku vidjelo se i kada su suze na trenutke zaustavljale gospodina Dušana Kaštelana u njegovom prigodnom govoru u kojem su nezaobilazno mjesto pri zahvalama imali njegovi roditelji, ali i čitava njegova uža obitelj, supruga Marijana te sinovi Matija i Pave.

Lijepo aranžiran i poslužen domjenak, osim ukusnih proizvoda, maslina, sira, pomidora, bio-kruha, medenjaka, hladnog čaja od kuša, rapskih vina i žestica, nije mogao proći bez fritula s orasima po recepturi bake Seke, Dušanove mame, koja ih je sve sama i pripremila.

Gosti su s velikim interesom prošli kroz novi “Big bio Shop” u kojem je sada moguće vidjeti, isprobati i kupiti sve iz palete proizvoda Nature Rab, a zatim su se nastavili družiti uz domjenak. Na kraju druženja svatko je dobio i prigodnu vrećicu s nekoliko proizvoda Nature Rab.

KOMENTIRAJ ČLANAK

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, ovdje unesite Vaše ime